۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
19:03
کد خبر : 8801808
۱۰:۱۳

۱۳۹۵/۱۰/۱۳
کارشناس امور جوانان:

کسی به فکر جوانان نیست

کارشناس امور جوانان با بیان اینکه کسی به فکر جوانان به عنوان آینده‌سازان این کشور نیست، گفت: استراتژی، تاکتیک‌ها و اهداف ملی جوانان در ساختار وزارت ورزش و جوانان قابلیت اجرایی ندارد، چون بدنه این وزارتخانه برای کار جوانان نیست.

به گزارش خبرگزاری بسیج، بهمن بهمنی گفت: اینکه مسئولان در دولت یازدهم مدام بگویند دولت یک ویرانه را تحویل گرفته است به نوعی سلب مسئولیت است دیگر وقتی مسئولیتی را قبول می‌کنند باید تمام همت خود را برای بازسازی به کار ببندند تا آسیب‌ها از بین برود، و حتی می‌توان گفت چون نارسایی در حوزه جوانان بسیار بالاست پس طبیعی است که باید تلاش زیادی هم صورت گیرد.

وی ادامه داد: برای کار در حوزه جوانان باید کفش آهنی پوشید، اولین گام هم این است که ابتدا نام وزارتخانه اصلاح شود هم اکنون در وزارت ورزش و جوانان که بهتر است گفته شود وزارت ورزش جوانان، اصلاً جوانانی وجود ندارد. آنجا برنامه ریزی بر اساس ورزش است و بودجه و امکانات هم به طرف ورزش رفته است که البته در مهم بودن مقوله ورزش شکی نداریم اما جوانانی در وزارتخانه وجود ندارند.

این کارشناس امور جوانان گفت: استراتژی، تاکتیک‌ها و اهداف ملی جوانان در ساختار آن وزارتخانه قابلیت اجرایی ندارد، چون بدنه وزارت ورزش جوانان برای کار جوانان نیست، در همان وزارتخانه هم ورزش برای عامه نیست یعنی برنامه ‌ای برای ورزش کودکان و سالمندان وجود ندارد و ورزش عمومی در وزارتخانه یک شعار است.

بهمنی تصریح کرد: دولت باید بالاخره سنگ بنای تغییرات اساسی در حوزه جوانان را بگذارد، متأسفانه هم اکنون حتی در مجلس هم فراکسیون جوانان نداریم تا بلندگوی صدای جوانان در مجلس باشند؛ در واقع می‌توان گفت کسی به فکر مقوله جوانان نیست و هر کس در خانه خودش یک جوان دارد و شاهد آسیب‌ها و بیکاری جوانان است و عذاب می‌کشد اما در سطح کلان و ملی و برنامه ریزی فرهنگی کسی به جوان به عنوان آینده سازان کشور فکر نمی‌کند.

وی اظهار داشت: بهترین کار این است که هم اکنون بسیار سریع زمینه‌سازی‌های لازم را برای انجام یک کار بزرگ انجام دهند هر چند دیر شده است اما هر موقع شروع شود، زودتر از دیرتر شدن است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید