۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
09:03
کد خبر : 8806649
۱۸:۳۰

۱۳۹۵/۱۰/۲۴
امام جمعه شهرضا:

حفظ انسجام و وحدت ملی با محوریت ولی فقیه دسیسه‌های دشمن را ناکام می‌گذارد.

امام جمعه شهرضا گفت: دشمن به دنبال تضعیف نیروها و نهادهای انقلابی است و آن چیزی که می‌توان دسیسه‌های آنان را ناکام بگذارد، حفظ انسجام و وحدت ملی با محوریت ولی فقیه است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از شهرضا، حجت الاسلام سیف الله یعقوبی ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه این هفته شهرضا در مسجد صدیقه طاهره(س)، با اشاره به اینکه باید تلاش کنیم تا به دنیا دلبسته نشده و برای روز قیامت آماده شویم، اظهارداشت: بسیاری از افراد حاضر نیستند یک وصیت‌نامه چند سطری آماده کرده و در آن تکلیف ماترک خود را مشخص کنند در حالی که گروه دیگری از افراد همواره برای کسب رضای الهی تلاش می‌کنند.

وی با اشاره به رحلت آیت الله هاشمی رفسنجانی و پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب به این مناسبت، افزود: رهبر انقلاب اسلامی ایشان را رفیق دیرین و همسنگر و همگام دوران مبارزات نهضت اسلامی و همکار دوران طولانی پس از انقلاب اسلامی خواندند.

امام جمعه گفت: مقام معظم رهبری در این پیام از فقدان یار و همرزم ابراز تأسف می‌کنند که آغاز همکاری بین آنها به 59 سال قبل باز گشته و دوستی بین آنها سبب شده تا در راه حق و حقیقت مبارزه کنند.

وی بیان کرد: آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی از جمله کسانی است که در طول سال‌های انقلاب و بعد از انقلاب خدمات فراوانی داشت و مسئولیت‌های مهم و خطیری را در نظام اسلامی به انجام رسانده است.

حجت‌الاسلام یعقوبی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در بخش دیگری از این پیام، هوش وافر و صمیمیت کم نظیر آیت الله هاشمی را تکیه گاه مطمئنی برای همه مبارزان راه حق دانسته‌اند، تصریح کرد: جایگاه مهم آن مبارز انقلابی که سال‌ها قبل از انقلاب در کنار امام راحل بود و شکنجه‌ها را تحمل کرد و اموال خود را صرف کارهای انقلابی کرد، بر کسی پوشیده نیست.

وی افزود: آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی شخصیتی بود که چه قبل از نظام و چه بعد از آن زحمات زیادی برای انقلاب و نظام کشید و بخشی از شناسنامه انقلاب اسلامی و یکی از استوانه‌های نظام بود.

امام جمعه شهرضا با اشاره به بخش‌هایی از پیام آیت الله جوادی آملی به این مناسبت، گفت: آیت الله جوادی آملی نیز از آیت الله هاشمی به عنوان استوانه انقلاب و صحابی صالح و صابر و صادق امام راحل(ره) و امین امت، یاد کرده و از ضایعه را تسلیت گفتند.

وی بیان کرد: آیتالله هاشمی از گنجینههای نظام بود که همواره مصلحت نظام را جزو اولویتهای اساسی فردی و سیاسی خود در نظر میگرفت و تنها به انقلاب و مردم توجه داشت.

حجت‌الاسلام یعقوبی با بیان اینکه آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی از آغاز حرکت انقلاب همراه امام راحل و رهبر فرزانه انقلاب بود و همراه ولی‌فقیه حرکت می‌کرد، گفت: آیت الله هاشمی در مسیر انقلاب صادق و یکرنگ بود و همواره به عنوان یاری امین در خدمت امام راحل(ره)بودند.

وی با تأکید بر اینکه دستاوردهای انقلاب اسلامی مرهون تلاش امام خمینی(ره) و همراهان ایشان همچون شهیدان بهشتی و باهنر و مفتح و آیت الله هاشمی، بوده است، اظهارداشت: آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی مجاهد دوران نهضت اسلامی و یار دیرین حضرت امام خمینی(ره) و رهبری است که از جان و مال خود در راه پیروزی انقلاب اسلامی گذشت.

امام جمعه شهرضا با اشاره به اینکه حضور گسترده مردم در تشییع آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی وحدت ملی را به دنیا نشان داد، تصریح کرد: رحلت آیت الله هاشمی سبب تقویت وحدت در جامعه شد، باید تلاش کنیم تا این وحدت و انسجام اجتماعی را حفظ کنیم.

وی با تأکید بر اینکه در تشییع جنازه آیت الله هاشمی مردم بدون توجه به جناح بندی‌های سیاسی در لحظات حساس برای حفظ کشور و اساس نظام وارد صحنه شدند، اظهارداشت: مسئولان وظیفه دارند تا قدر این مردم را بدانند و برای رفع مشکلات آنها تلاش کنند.

حجت‌الاسلام یعقوبی با بیان اینکه هیچ کس حق ندارد دیگری را تخریب کند، باید قومیت گرایی از بین برود زیرا همه ما برادر و خواهرانی هستیم که در یک کشور زندگی می‌کنیم، گفت: متأسفانه ما قدر نعمت‌هایی را که داریم را نمی‌دانیم، باید قدر علما، حوزه‌های علمیه و ارزش‌های دینی و انقلابی را بدانیم و از آنها حمایت کنیم.

وی با بیان اینکه ولایت فقیه و وجود رهبر معظم انقلاب مهمترین عامل ایجاد وحدت ملی است، افزود: دشمن به دنبال تضعیف نیروها و نهادهای انقلابی است و آن چیزی که می‌توان دسیسه‌های آنان را ناکام بگذارد، حفظ انسجام و وحدت ملی با محوریت ولی فقیه است.

امام جمعه شهرضا گفت: دشمن برنامه دارد و همه باید به هوش باشند و با مدیریت رهبر معظم انقلاب و بصیرت امت انقلابی نقشه شوم آمریکا و اسرائیل و فتنه‌گران نقش بر آب می‌شود.



گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید