وی افزود : با توجه به اینکه ایام دهه فجر امسال بین دو دهه فاطمیه قرار دارد لذا باید برنامه های هر دستگاه با رویکرد فرهنگ فاطمی برگزار شود.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) لرستان به بازدید از تمامی شهرستان ها در ایام دهه فجر امسال توسط مجموعه کمیته امداد اشاره کرد و عنوان داشت : این بازدیدها با مبنای اقتصاد مقاومتی و فرهنگ فاطمی در شهرستان های استان صورت می گیرد که در آن ها گزارش خدمات صورت گرفته ارائه شده و با مردم، فرمانداران و ائمه جمعه شهرستان ها دیدار خواهیم داشت.
فارسانی خاطر نشان کرد: در پایان بازدید از هر شهرستان یک نشست رسانه ای از اقدامات کمیته امداد ارائه خواهد شد.
وی هدف از سفرهای شهرستانی در ایام دهه فجر را انتشار پیام انقلاب به نسل جوان دانست و بیان کرد: از همه دستگاه ها انتظار کمک و حمایت در این زمینه را داریم.
فارسانی در پایان افزود : در ایام دهه فجر غیر از برنامه هایی که مجموعه کمیته امداد در دستورکار دارد، ۱۱۶ واحد مسکن مددجویی افتتاح خواهد شد همچنین هزار و ۴۸ طرح اشتغال زایی و خودکفایی به بهره برداری می رسد.