اسداله درویش امیری افزود: استان زنجان با فضای مطلوب اجتماعی، فرهنگی و سیاسی، برای اجرای برنامه های مختلف فرهنگی و هنری کشور از زمینه مساعدی برخوردار است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه معرفی زیبایی های استان می تواند در شناساندن ابعاد مختلف جغرافیای طبیعی و تاریخ پر افتخار کشور برای نسلهای سوم و چهارم پس از انقلاب تاثیرات فراوانی داشته باشد، اظهار داشت: با وجود کویر خاموش ولی زيباي ایران که اغلب مردم بجای زیبایی و نعمات آن تنها سختیهایش را به چشم می بینند تا جنگلهای سرسبز شمال کشور نشان می دهد که ایران با این ظرفیتهای منحصر به فرد اگر ما بخواهیم می تواند همه جهان باشد.
اسداله درویش امیری تصریح کرد: مستند ایران می تواند با شناساندن ظرفیتهای طبیعی و زیبایی های استانهای زنجان و قزوین گردشگران را به سفر و اقامت در این استانها ترغیب نماید.
وی افزود: مردم استان زنجان در هشتم و یازدهم ماه محرم با همدلی، هماهنگی، به دور از ریا و در صفوف به هم فشرده به عزاداری می پردازند و حضور معنادار مردم زنجان در پایتخت شور و شعور حسینی از بیش از 30 شبکه داخلی و خارجی نمایش داده می شود.
استاندار زنجان با اشاره به اینکه جشنواره بین المللی غذا و جشنواره ملی آش، اقوام مختلف ایرانی با حضور در این جشنواره ها به ارائه سنت های بومی و محلی خود در فرهنگ ایرانی می پردازند، به گونه ای که در جشنواره ملی آش طی یک هفته بیش از 500 هزار نفر از مردم ایران شرکت داشتند، خاطر نشان ساخت: