
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم، کارگاه آموزشی بهداشت و تغذیه با حضور فرمانده و کارکنان پایور و وظیفه در حسینیه ثارالله ناحیه برگزار گردید.
سید محمد حسینی کارشناس ارشد تغذیه به موضوع چاقی و عوارض آن پرداخت و بیان داشت: علل چاقی را می توان به چند دسته تقسیم کرد که عبارتند از: کم تحرکی، مصرف داروها و خصوصاً داروهای اعصاب و روان، تغذیه نامناسب و همچنین بعضی از بیماری ها باعث چاقی می شوند.
وی افزود: کم تحرکی، رژیم غذایی نامناسب باعث کم کار شدن غدد تیروئید می شود. و از دیگر عوارض چاقی، بیماری سرطان و کبد چرب را می توان نام برد.
حسینی در ادامه افزود: چاقی مادر بیماری ها است واز 100درصد بیماری ها، 90 درصد مربوط به چاقی است. کبد چرب یک بیماری خاموش و از عوارض چاقی محسوب می شود و افرادی که افزایش وزن دارند اغلب دچار این عارضه می شوند و در ابتدا هیچ علائم مشخصی ندارد.
وی در پایان افزود: اصلی ترین راه درمان چاقی و کبد چرب ورزش مناسب و پیاده روی است. و افرادی که دارای چاقی و اضافه وزن هستند با تغدیه مناسب و پیاده روی می توانند از بروز بیماری ها و مشکلات در این خصوص جلوگیری نمایند.