۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
05:32
کد خبر : 8809886
۱۹:۲۲

۱۳۹۵/۱۰/۲۹

اجرای مرحله دوم محور بهمئی به خوزستان

مرحله دوم طرح چهار خطه کردن محور شهرستان بهمئی به استان خوزستان اجرایی می شود.
فرماندار بهمئی در نشست شورای اداری این شهرستان، اجرای مرحله دوم طرح چهارخطه کردن محور مواصلاتی شهرستان بهمئی به استان خوزستان را یکی از ضروری ترین نیازهای این شهرستان دانست و گفت: 95میلیارد ریال از محل اعتبارات ماده 180 و ملی برای اجرای این طرح هزینه خواهد شد.

علی اکبر فرهنگی نسب طول اصلی مسیر موردنظر برای انجام عملیات بهسازی را 10 کیلومتر اعلام کرد و گفت: 5 کیلومتر آن به عنوان باند اول به بهره برداری رسید و باقیمانده محور نیز به طول 5 کیلومتر در حال اجرا است.

وی همچنین با اشاره به اینکه این طرح با حجم 200هزار مترمربع خاکبرداری و 20 حلقه پل، با نظارت مدیریت ساخت و توسعه راه های اداره کل راه و شهرسازی استان حداکثر تا هفته دولت 1396به بهره برداری می رسد ادامه داد: عرض آسفالت مسیر بیش از11متر است که بهره برداری از این مسیر، نقش موثری در کاهش ترافیک به ویژه در تعطیلات فصلی و هفتگی و کاهش تصادفات خواهد داشت.

در این نشست در مورد مشکلات آب شرب شهر لیکک و حومه، میراث فرهنگی و گردشگری، راه سازی، عوارض نوسازی چاه های نفت و تاسیسات جانبی آن در شهرستان بهمئی، جاده های عشایری پهنک، جاده ارتباطی جایزان به لیکک- بهمئی و ساخت جاده لیکک به ابوالفارس و رامهرمز بحث و تبادل نظر شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید