
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان، حجت الاسلام علی مصائبی، با اشاره به داستان حضرت یعقوب، اظهار داشت: نداشتن شناخت کافی نسبت به مسأله بصیرت، عامل گمراهی خود و دیگران می شود.
وی با بیان اینکه بصیرت به عنوان چراغی در تاریکی و غبار فتنههاست، خاطرنشان کرد: بصیرت از مهمترین اهداف الهی در خلقت انسان بوده و باید دانست که بصیرت تنها با تبعیت از رهبری و ولایت محقق می شود.
حجت الاسلام مصائبی با تأکید به اینکه بدون وجود بصیرت، جامعه به گمراهی و ذلالت کشیده خواهد شد، تصریح کرد: اگر امروز شاهدیم که دشمنان اسلام و تشیع به دنبال تخریب شأن و جایگاه ولایت فقیه در نظام اسلامی ایران هستند، باید بدانیم که ولایت منشاء و سرچشمه بصیرت در جامعه است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان با تأکید به اینکه سعادت دنیا و آخرت در گرو تبعیت از رهبری و ولایت است، افزود: تاریخ نشان داده انحراف از مسیر ولایت عامل گمراهی است، البته در صورت تشکیک به مسأله ولایتفقیه نیز جامعه گمراه خواهد شد، چراکه بر اساس مبانی عقلی و نقلی هیچ شکی در مسأله ولایت مطلقه فقیه در دوران غیبت باقی نمانده است.
وی با بیان اینکه عدم بصیرت موجب گمراهی و در نهایت عواقب جبرانناپذیری برای جامعه بشری به بار خواهد آورد، اظهار داشت: ولایت فقیه در دوران غیبت کبری حضرت ولیعصر(عج) در امتداد ولایت انبیا و اولیای الهی قرار دارد، آنانکه نسبت به مسأله ولایت شبههافکنی می کنند، منافع خود را در خطر دیدهاند.
حجت الاسلام مصائبی با بیان اینکه پیروزی انقلاب اسلامی ایران تجلی پیوند امت با ولایت بوده، خاطرنشان کرد: حضور در صحنه ملت ایران با لبیکگویی به رهنمودهای امام خمینی(ره) توانست بساط رژیم طاغوت 2500 ساله در کشور را جمع کند، بنابراین اگر در همه مسائل تابع ولایت باشیم، معضلات اجتماعی، اقتصادی، اخلاقی و حتی سیاسی برطرف خواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با توجه به وجود عنوان «الذین آمنو» در جای جای آیات قرآنی، تصریح کرد: «آمنو» در این آیات به معنای بصیرت است و انسان تنها باایمان و اعتماد به ولیفقیه خود میتواند به بصیرت دست یابد.