۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
01:24
کد خبر : 8811947
۱۰:۱۰

۱۳۹۵/۱۱/۰۴
حجت‌الاسلام و المسلمین شیرازی خبر داد

اجرای طرح نگارش خاطرات شهدای فاطمیون

نماینده ولی‌ فقیه در سپاه قدس از تدوین خاطرات شهدای مدافع حرم و شهدای فاطمیون خبر داد.
به گزارش خبرگزاری بسیج، حجت‌الاسلام و المسلمین علی شیرازی، نماینده ولی‌ فقیه در سپاه قدس، با اشاره به اجرای طرح نگارش خاطرات شهدای مدافع حرم گفت: در حال حاضر نگارش خاطرات تعدادی از شهدای مدافع حرم آغاز شده است و امید داریم که در ادامه این طرح به شهدای فاطمیون نیز بپردازیم.

وی با بیان اینکه تعدادی از این آثار در قالب خاطره و تعدادی رمان منتشر می‌شود، ادامه داد: در حال حاضر نگارش رمانی براساس خاطرات شهیدان مجتبی و مصطفی بختی در حال تدوین است. این دو برادر از شهدای مدافع حرم از شهر مشهد هستند که کار نگارش آن را محمد محمودی نورآبادی برعهده دارد. مرحله جمع‌آوری خاطرات به اتمام رسیده است.

شیرازی یادآور شد: از دیگر کتاب‌هایی که در این طرح در دست نگارش است، کتابی است براساس زندگی شهید ستار محمودی نورآبادی. این اثر هم به قلم محمد محمودی نورآبادی که برادر شهید است، نوشته خواهد شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید