۱۳ / شهريور / ۱۴۰۵ - 04 September 2026
18:00
کد خبر : 8812376
۱۹:۴۲

۱۳۹۵/۱۱/۰۴
توسط جنگنده های روسی

مواضع داعش در دیرالزور سوریه نابود شد

وزارت دفاع روسیه از نابودی پایگاه‌های گروه تروریستی داعش در عملیات هوایی بمب‌افکن‌های دوربرد این کشور در منطقه دیرالزور سوریه خبر داد.
به گزارش خبرگزاری بسیج، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد، 6 بمب‌افکن دوربرد توپولوف «Tu-22M3» امروز دوشنبه با حمله به مواضع گروه تروریستی داعش در دیرالزور چندین پایگاه تروریستی را نابود کردند.

بنا بر گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «در 23 ژانویه 2017، 6 بمب‌افکن دوربرد توپولوف Tu-22M3 که از فرودگاه روسیه بلند شده بود و بر فراز عراق و ایران پرواز کرده است، حملاتی را علیه پست‌های فرماندهی و مخزن‌های مهمات و تسلیحات در نزدیکی منطقه پرجمعیت دیرالزور انجام دادند».

وزارت دفاع روسیه در ادامه افزود که تمامی اهدافی که مورد حمله قرار گرفتند، تخریب شدند.
در این بیانیه آمده است: «جنگنده‌های سوخو Su-30SM و Su-35S از پایگاه هوایی حمیمیم برای بمب‌افکن‌های توپولوف روسیه، پوشش‌ هوایی فراهم کردند».

به گزارش فارس،این جنگده‌ها‌ها بعد از آنکه مأموریت رزمی خود در سوریه را تکمیل کردند به روسیه بازگشتند.

روز شنبه هفته جاری، بمب‌افکن‌های استراتژیک روسیه همچنین مواضع داعش در دیرالزور را هدف قرار دادند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید