
وی افزود: در 2 الی 3 سال اخیر این مساله در کشور های اسلامی به خوبی رشد کرده و مشهود است از جمله تغذیه ما که می توان به تبلیغات وسیع شرکت های آمریکایی و صهیونیستی از جمله پپسی و کولا در ایران اشاره کرد که متاسفانه در حال حاضر وجه عادی به خود گرفته است.
امام جمعه بندرترکمن با اشاره به بی توجهی وغفلت مسولین در ورود محصولات شرکتهای آمریکایی و صهیونیستی به کشور تصریح کرد: آمریکا دلش به حال مسلمانان نسوخته است ، چطور در زمینه تکنولوژی وعلم حاضر نیست حتی شمه ای در اختیار ما قرار گیرد اما مواد اصلی محصولی چون پپسی را می دهد!
وی ادامه داد: تمام مواد غذایی که از سوی آمریکا به کشورهای اسلامی ارسال می شود کاملا دقیق و برنامه ریزی شده است چراکه وقتی حریف مسلمانان نمی شود از طریق تغذیه و موارد دیگر وارد عمل شده تا پیکر مسلمین را مسلول سازد.
منصوری خاطر نشان ساخت: تغذیه و بیوترورسیم مهمترین برنامه آمریکا و کشورهای وابسته به آنان است تا در دستکاری مواد غذایی به مرور زمان مسلمین را نابود کند تا در نسلهای آینده به شدت این سیاستها اثر گذار شود.
انتهای پیام/