۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
00:42
کد خبر : 8812998
۲۱:۵۳

۱۳۹۵/۱۱/۰۵
فرماندار شهرستان ری در اولین همایش خیرین سلامت:

کارهایی که به مردم سپرده می شود به سرانجام می رسد

خبرگزاری بسیج: فرماندار ویژه شهرستان ری در اولین همایش خیرین سلامت با اشاره به کمبود اعتبار و مشکلات مالی دولت، از خیرین خواست در بخش های مختلف به کمک دولت و مردم بشتابند.

هدایت الله جمالی پور ضمن گرامیداشت شهدای دوران دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم و شهدای آتش نشان، روحیه ایثار و دیگر خواهی را از ویژگی های ایرانیان دانست و گفت: در قرآن، احادیث و روایاتی که از ائمه معصوم نقل شده، بر کمک به همنوعان تاکید شده است اما متاسفانه در صحنه عمل عده ای از این توصیه ها بهره نمی برند و در مقابل عده ای هم بهره مند می شوند و خوشا به حال کسانی که در مسیر خیر گام بر می دارند که هم خداوند در قرآن به آن امر فرموده و هم توصیه انبیاء و پیامبران است.

معاون استاندار تهران متذکر شد: کسی که خداوند در دل او نور محبت دیگران را قرار داده، راه سعادت را برایش آسان کرده است و هم در دنیا و هم در آخرت جزو رستگاران است و خداوند به او اجر و پاداش عظیمی خواهد داد.

جمالی پور اضافه کرد: در شرایطی هستیم که جامعه بشری با گرفتاریهایی مواجه است در این مسیر خداوند به برخی افراد مال و موقعیت ویژه ای عطا می کند اما هر کسی از این لطفی که خداوند به او عطا کرده است در دستگیری از دیگران  استفاده نمی کند که اگر غیر از این باشد هم در دنیا و هم در آخرت رستگار خواهند شد.

فرماندار شهرستان ری با اشاره به مشکلات دولت خاطر نشان کرد: شهروندان این شهرستان مشکلات متعددی در زمینه های مختلف دارند که دولت به تنهایی قادر به رفع آنها نیست. البته در همه کشور این مشکلات وجود دارد وی افزود: بسیاری از کارها به مردم سپرده شده چرا که هر کاری که به مردم سپرده شود و به طور خودجوش و مردمی انجام گیرد به سرانجام خواهد رسید. در پایان این مراسم یک جلد کلام الله مجید به قدمت هزار سال به جمالی پور فرماندار شهرری اهدا شد که وی هم این قرآن ارزشمند را به یکی از خیرین هدیه کرد. همچنین از جمعی از خیرین سلامت با هدای تندیس خیرین سلامت تجلیل شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید