۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
12:57
کد خبر : 8814391
۱۲:۴۷

۱۳۹۵/۱۱/۰۹
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه زیرکوه خبر داد

خدمات رسانی بیش از 100 جهادگر در منطقه محروم زیرکوه

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه زیرکوه گفت: گروه جهادی شهید وضوایی از دانشگاه صنعتی شریف تهران برای خدمت به محرومین به روستاهای شهرستان زیرکوه اعزام شده اند.

حسین میری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه زیرکوه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی اظهارداشت: گروه جهادی شهید وضوایی از دانشگاه صنعتی شریف تهران برای خدمت به محرومین به روستاهای شهرستان زیرکوه اعزام شده اند.

وی عنوان کرد: این گروه جهادی شامل 80 نفر هستند که در عرصه های عمرانی، آموزشی و فرهنگی فعالیت دارند.

فرمانده ناحیه سپاه زیرکوه افزود: این گروه جهادی از ششم تا دوازدهم بهمن ماه جاری به مدت 7 روز در روستاهای محمدآباد، حاجی آباد، اردکول، بقرایی، بصیران و کلاته نو به مردم خدمات رسانی دارند.

وی ادامه داد: در عرصه عمرانی با کانال کشی جوی های آب، آموزشی با برگزاری کلاس های تقویتی برای دانش آموزان پیش دانشگاهی و نیز توجیه خانواده ها در مورد تهدیدات فرهنگی روز تلاش می کنند.

اشتغال زایی مهم ترین نیاز مردم منطقه 

میری خاطرنشان کرد: ایجاد اشتغال مهمترین نیاز این منطقه است و این گروه های جهادی بهتر است در زمینه راه اندازی کارگاه های کوچک و زودبازده و صنایع تبدیلی کمک کنند .

وی بیان کرد: در این اردو حدود 50 میلیون تومان هزینه می شود که از طرح خودیاری تامین شده است و پشتیبانی از اردوی جهادی را بسیج سازندگی و فرمانداری شهرستان برعهده دارند.

فرمانده ناحیه سپاه زیرکوه افزود: همچنین 25 نفر در قالب گروه جهادی پزشکی با همکاری بسیج جامعه پزشکی استان و دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در این طرح به مردم منطقه محروم حاجی آباد و چشمه بید خدمات رسانی می کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید