۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۲۰:۵۰
کد خبر : 8818064
۱۱:۰۱

۱۳۹۵/۱۱/۱۵
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه فامنین عنوان کرد

انقلاب اسلامی ایران مقدمه تحقق انقلاب جهانی حضرت مهدی(ع)

انقلاب اسلامی ایران مقدمه تحقق انقلاب جهانی حضرت مهدی(ع)
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه فامنین گفت: هر انقلاب و نهضتی برای رسیدن به اهداف والا و آرمانی خود نیازمند مقدمات و ابزارهایی است و به بیانی دیگر انقلاب اسلامی ایران مقدمه تحقق انقلاب جهانی حضرت مهدی(ع) است.
به گزارش خبرگزاری بسیج از فامنین، حجت‌الاسلام علیرضا گودرز تله‌جردی در جمع کارکنان سپاه ناحیه فامنین بیان داشت: بارها از زبان حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری(مدظه العالی) این مطلب شنیده شده است که انقلاب اسلامی ایران بسترساز تحقق انقلاب بزرگ و جهانی حضرت مهدی(عج) خواهد بود.

وی افزود:انقلاب اسلامی نهضتی مبارک و تولد دوباره ملت ایران بوده است که همه مردم چندین سال برای این تولد مبارک اختیاری تلاش و مجاهدت کرده و بهای آن را پرداخت کردند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه فامنین عنوان کرد: انقلاب اسلامی ظهور صغری است برای ظهور کبری که پرچم‌دار آن امام زمان(عج) خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: هر انقلاب و نهضتی برای رسیدن به اهداف والا و آرمانی خود نیازمند مقدمات و ابزارهایی است و به بیانی دیگر انقلاب اسلامی ایران مقدمه تحقق انقلاب جهانی حضرت مهدی(ع) است.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید