۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
23:53
کد خبر : 8818145
۱۶:۲۶

۱۳۹۵/۱۱/۱۵
فرماندار عجب شیر:

امنیت و عزتمندی کشور مرهون شهداست

فرماندار عجب شیر در دیدار با خانواده شهدا ضمن تبریک دهه فجر، با بیان اینکه ثمره خون شهدا پیروزی انقلاب است، گفت: امنیت و صلابت امروز کشور و عزتمندی ایران در سطح جهان، مرهون خون پاک شهدا بوده که باید با الگو قرار دادن رشادت‌ها و اخلاص شهدا، دلاوری آن‌ها را ارج نهیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، سیدشمس الدین مراثی با بیان اینکه خانواده شهدا و ایثارگران از بهترین مروجان فرهنگ ناب ایثار و شهادت در جامعه هستند، افزود: گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ایران اسلامی، خود نوعی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است و باید در زمینه معرفی شهیدان به نسل جدید جامعه و آشنایی با فرهنگ شهادت، ایثار و از خودگذشتگی آنان بیشتر تلاش کنیم.

وی به رشادت های رزمندگان و شهدا در دفاع مقدس اشاره و بیان کرد: خانواده شهدا به‌عنوان اسوه‌های مقاومت و ایثار برای انسان‌ها بهترین مربی بوده و فرزندانی را تربیت‌ کرده‌اند که انتهای زندگی‌شان ختم به خیر واقعی یعنی شهادت شده است.

مراثی یادآور شد: خانواده معظم شهدا از سرمایه‌های معنوی کشورمان به شمار آمده که باید وجود پربرکت این افراد را غنیمت بدانیم.

فرماندار عجب شیر خاطرنشان کرد: خانواده شهدا و ایثارگران نقش اساسی و سازنده‌ای در حفظ نظام و انقلاب اسلامی داشته و دارند.

وی اظهار داشت: قطعا در ایثار و مجاهدت شهدا، خانواده‌های صبور و مقاوم ایشان نیز سهیم و شریک هستند چراکه اگر در آن دوران از خود صلابت و ایستادگی نشان نمی‌دادند ممکن بود فرزندان آنها نتوانند با دلی محکم و اراده‌ای پولادین در برابر دشمنان بایستند و آن حماسه‌ها را بیافرینند.

وی تاکید کرد: نباید اجازه داد هدف بلند شهدا و آرمان‌های مقدس ایشان به فراموشی سپرده شود بلکه باید با تبیین واقعیت‌های زندگی شهدا و ایثارگران، راه را در برابر جوانان کشور روشن و انگیزه انقلابی را در وجودشان شعله ور ساخت.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید