۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
10:59
کد خبر : 8819437
۱۲:۴۲

۱۳۹۵/۱۱/۱۷
فرمانده سپاه ناحیه دامغان خبر داد:

آغاز بکار ستادهای امر به معروف دیباج، امیریه و کلاته رودبار

فرمانده سپاه ناحیه دامغان با اشاره به صدور احکام مسئولان و اعضای ستادهای امر به معروف و نهی از منکر شهر‌های دیباج، امیریه و کلاته رودبار شهرستان دامغان از آغاز بکار رسمی ستادهای امر به معروف این شهرها خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از دامغان، سرهنگ محمد خوشقدم در نشست شورای سیاستگذاری ستاد امر به معروف و نهی از منکر این شهرستان که صبح امروز به میزبانی سالن جلسات شهرداری دامغان برگزار شد، با بیان اینکه همه افراد جامعه باید نسبت به گسترش و اشاعه فریضه امر به معروف و نهی از منکر احساس مسئولیت کنند، اظهار داشت: 200 نفر از کارمندان شهرستان دامغان عضو طرح یاوران معروف هستند.

وی با اشاره به اینکه با نهادینه کردن فریضه امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یک گفتمان حاکم در جامعه می توان احساس مسئولیت عمومی برای اجرای آن را افزایش داد، افزود: یکی از علت های اساسی و مهم یکپارچگی و اتحاد مردم در همه صحنه های انقلاب همان اجرای فریضه مقدس امر به معروف و نهی از منکر است و آن به معنای مسئول بودن در قبال یکدیگر است. 

فرمانده سپاه ناحیه دامغان نهادینه کردن فریضه امر به معروف و نهی از منکر را مصداق بارز سبک زندگی اهل بیت (ع) دانست و تصریح کرد: ولایت فقیه مهمترین اصل قانون اساسی و معروف است و باید با حمایت عملی از ولایت فقیه و اجرای قانون اساسی در زنده نگه داشتن معروفات در جامعه گام برداریم. 

خوشقدم با بیان اینکه اجرای صحیح امر به معروف و نهی از منکر در جامعه مانع بسیاری از ناهنجاری ها اجتماعی خواهد شد، افزود: اگر امر به معروف در جامعه محقق نشود در واقع جهاد معنای نخواهد یافت. 

وی تصریح کرد: ما در برابر نشان دادن ارزش و جایگاه این فریضه الهی وظیفه و رسالتی سنگین بر عهده داریم به طوری که اگر به این مهم عمل شود جامعه در مسیر رشد، تعالی و بالندگی گام بر می دارد. 

فرمانده سپاه ناحیه دامغان با اشاره به صدور احکام اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر در شهرهای دیباج، امیریه و کلاته رودبار اظهار داشت: این افراد از امروز رسما فعالیت خود را با تشکیل جلسات و بهره گیری از سیاست ها و برنامه های ابلاغی آغاز خواهند کرد.

خوشقدم همچنین توزیع سه هزار برگ اطلاعیه و بروشور تبلیغاتی با مضامین ترویج و گسترش فرهنگ امر به معروف و نهی ازمنکر در سطح شهر و برگزاری کارگاه های آموزشی ویژه دبیران خواهر حوزه ها و پایگاه های مقاومت بسیج را از مهمترین برنامه های اجرا شده توسط ستاد امربه معروف و نهی از منکر دامغان در طی ماه های گذشته ذکر کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید