مراحل عمل آوری بدین شکل است که پس از خالی کردن شکم ماهی و قرار دادن آن در استخر نمک با ساقه برنج که در اصطلاح محلی کاه و کلوش گفته می شود،به تکه چوبی آویزان می کنند و با آب شستشو می دهند.
به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از ایرنا، مراحل عمل آوری بدین شکل است که پس از خالی کردن شکم ماهی و قرار دادن آن در استخر نمک با ساقه برنج که در اصطلاح محلی کاه و کلوش گفته می شود،به تکه چوبی آویزان می کنند و با آب شستشو می دهند.
سپس ماهی را به نسبت کوچک و یا بزرگ بودن آن به مدت یک تا دو هفته در اتاق دود آویزان می کنند و در کف اتاق خاک اره می ریزند.
سپس آتش بر روی خاک اره قرار می دهند تا دود از آن بلند شود.بعد از آنکه رنگ ماهی طلایی شکل شد، ماهی را که از سقف آویزان شده است ، پایین آورده و بر اساس اندازه بسته بندی می کنند.
سپس ماهی را به نسبت کوچک و یا بزرگ بودن آن به مدت یک تا دو هفته در اتاق دود آویزان می کنند و در کف اتاق خاک اره می ریزند.
سپس آتش بر روی خاک اره قرار می دهند تا دود از آن بلند شود.بعد از آنکه رنگ ماهی طلایی شکل شد، ماهی را که از سقف آویزان شده است ، پایین آورده و بر اساس اندازه بسته بندی می کنند.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار