۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
18:54
کد خبر : 8821205
۲۱:۱۰

۱۳۹۵/۱۱/۱۹

طرح آرامش بهاری با حضور 55 مبلغ در استان

طرح آرامش بهاری با حضور 55 مبلیغ در بقاع متبرکه ی کهگیلویه و بویراحمد برگزار می شود.
معاون فرهنگی و اجتماعی اوقاف و امور خیریه استان با بیان اینکه طرح نوروزی آرامش بهاری با حضور ۵۵ مبلغ در بقاع متبرکه استان برگزار می شود گفت: زمان اجرای این طرح از 28 اسفند امسال تا 16 فروردین است.
رضا منصوری افزود: 55 مبلغ عهده دار ترویج فرهنگ ناب اسلامی همزمان با آغاز بهار طبیعت در جوار امامزادگان و بقاع متبرکه خواهند بود که 40 نفر از این تعداد مبلغ اعزامی و 15 نفر نیز مستقر هستند.
 وی گفت: مبلغ ها علاوه بر ترویج فرهنگ اسلامی عهده دار مشاوره خانوادگی، مذهبی، احکام و فرهنگ عفاف و حجاب هستند.

 معاون فرهنگی و اجتماعی اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد، گفت: طرح سوالات مذهبی و مرتبط با سنت حسنه وقف و اهدا جوائز در ایستگاه های نقاشی کودکان از دیگر برنامه های حضور مبلغان در جوار آستان مقدس امامزادگان در طرح آرامش بهاری سال 96 است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید