10 ماده ی غذایی ایجاد کننده سنگ کلیه
افرادیکه ژنتیکی مستعد سنگ کلیه هستید از مصرف مواد غذایی حاوی اگزالات که سنگساز هستند پرهیز کنند.
ریواس،قهوه،کرفس ، شیرینکنندههای مصنوعی ، گوشت قرمز ، ماهی ساردین ، نمک ،نوشیدنی گازدار ،محصولات لبنی و مواد غذایی فرآوری شده نیز جزو آن دسته ازغذا هایی است که خطر تشکیل سنگ کلیه را بالا می برد.
توجه داشته باشید که حذف کلسیم از برنامه ی غذایی توصیه نمیشود، اما برای جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه لازم است که کلسیم از طریق مصرف مواد غذایی روزانه و به میزان کافی نه زیاد تامین شود.
مصرف مکمل کلسیم برای افراد مستعد سنگ کلیه توصیه نمیشود
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار