به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری بسیج، سردار ابطحی در دیدار با خانواده شهید آتشنشان امیر حسین داداشی اظهار داشت: این شهدا جنگ را درک نکرده اند اما قطعا با همان روحیه انقلابی امتحان الهی را انجام داده اند.
وی خطاب به پدر شهید داداشی خاطر نشان کرد صبر شما ستودنی است و خداوند با شهادت فرزندتان صبر شما را امتحان می کند و در حقیقت شرایطی که این آتشنشان ها در آن چند روز داشتند با شرایط جنگ فرقی ندارد.
ابطحی در پایان خاطر نشان کرد: رزمنده بودن شما قطعا باعث شده فرزندتان با خطر آشنا شود و باعث سرافرازی شما و همه ملت ایران شده است.در جریان حادثه پلاسکو با جان فشانی های آتش نشان ها بصیرت و آگاهی مردم و نگاه آحاد مردم به مسائل فوریت ها و آتشنشانی بالا رفت و این بصیرت افزایی از ثمره خون همین شهیدا است که باعث شد این شهدا در تاریخ ماندگار شوند.