به گزارش روابط عمومی ناحیه مقاومت بسیج فیروزکوه، سردار پاشا محمدی رئیس سازمان بسیج عشایری در روستای طرود شهرستان فیروزکوه با اشاره به ایستادگی جوانان کشور در مقابل استکبار و آمریکای جهان خوار و پیمان با امام(ره) و شهدا اظهار کرد: اولین مبارزه امام(ره) با نظام ستم شاهی از تاریخ ۱۵ اردیبهشت سال ۱۳۲۳ آغاز شد، بیانیه ایشان دعوت به قیام برای خدا است و این موضوع تاریخی ترین سند مبارزاتی امام(ره) است.
وی به فرازهایی از این بیانیه که در صحیفه نور، جلد یک، صفحه۲۱ به آن اشاره شده است، پرداخت و بیان کرد: قیام برای کسی است که چادر عفت را از سر زن های عفیف مسلمان برداشت و الان هم این امر خلاف دین و قانون در مملکت جاریست، امروز هم برخی همان نقشه هایی که از مغز خشک رضاخان تراوش کرده را تعقیب می کنند و در میان توده مردم پخش می کنند.
پاشا محمدی خاطرنشان کرد: امام(ره) بنیان و پایه انقلاب اسلامی را که ما امروز در سایه سار آن در کمال امنیت، استقلال و آزادی زندگی می کنیم در سال۱۳۲۳ بنیان گذاشته، لذا ما مدیون و بدهکار به امام(ره)،شهدا و انقلاب امام هستیم؛ در دهه فجر ضمن برپایی جشن، شادی، سرور و گرامیداشت این ایام باید تعقل و تامل کنیم که این انقلاب را به چه بهایی تا به امروز رساندند و اکنون به ما سپردند، امام(ره) که در۱۵خرداد ۴۲ در جوابیه پیام تسلیت علمای یزد فرمودند: من از آخوندهایی نیستم که تسبیح به دست گرفتند و در گوشه حجره مشغول ذکر شوم، به حول قوه الهی اگر یکه و تنها هم شدم باز هم رژیم پهلوی را بر سر جایش خواهم نشاند.
مردم سالاری دینی در واژه نظام جمهوری اسلامی تبلور پیدا کرده است
وی با اشاره به صلابت، استواری و انقلابی گری امام (ره) گفت: امروز این نظام شکل گرفت و ما اکنون امانت گرانبهای ایشان یعنی نظام مقدس جمهوری اسلامی را به ودیعت داریم، انقلابی که در امتداد و راستای حکومت نبی مکرم اسلام(ص) بنیانگزاری شد، آن پیر سفر کرده عشق، کسی که به ما آبرو، عزت، استقلال و آزادی داده اند، فرمود: حفظ نظام جمهوری اسلامی از اوجب واجبات است، اگر همه واجب های الهی را جمع کنیم و از میان آنها از نگاه فقهی و رساله عملی بهترینشان را در بیاوریم، آن حفظ نظام جمهوری اسلامی است، چون در سایه سار آن احکام اسلامی را می توان پیاده کرد، آنهایی که در زمین به حکومت، قدرت و مکنت رسیده اند نماز را به عنوان ستون دین بر سایه سار حکومت اسلامی، قدرت و مکنت اقامه می شود و لاغیر، زکات به عنوان یکی از واحبات دین در سایه سار حکومت اسلامی ادا می شود، امر به معروف و نهی از منکر دو فریضه اسلامی ما مسلمانان باید در صحنه جامعه پیاده و به آن توجه شود.
رئیس سازمان بسیج عشایری افزود: ما مسلمانانی که یک عمر هم خودمان و اجدادمان در زیر علم امام حسین(ع) به عزاداری پرداختیم و می گفتیم:« امام حسین، مانبودیم تا یاریت کنیم»، امروز هم حکومت امام حسین(ع) در این مکتب برپاست و نباید بر حقانیت نظام جمهوری اسلامی شک کرد و این همان نظام حسینی و بسترساز نظام مهدویست.
وی ادامه داد: در کره زمین در جغرافیای سیاسی امروز قریب به۲۰۰ کشور شناخته شده بین نظام بین المللی تنها نظامی هستیم که قانون اساسی کشورمان کلام وحیانی و آسمانی پروردگار متعال، قرآن کریم است،سنتمان، سنت نبوی و سیره علوی و فاطمیست و در دنیا دومی ندارد، لذا صورت مسئله و نوع حکومتمان به عنوان مردم سالاری دینی درست می باشد که در واژه نظام جمهوری اسلامی تبلور پیدا کرده است.
رهبر عزیزمان سرآمد رهبران دنیاست
سردار پاشا محمدی اظهار کرد: امام(ره) در رفراندوم سال ۵۸ فرمودند:« نظام جمهوری اسلامی» نه یک کلمه کمتر و نه یک کلمه بیشتر، و بر این موضوع پافشاری کردند؛ ما مفتخریم در مقابل نظام سیبرال دموکراسی غربی یعنی آزادی بی حد و حصر هستیم، به خودمان ببالیم که در بین رهبران دنیا از ولایت فقیه بهره مندیم، ولایت فقیهی که امام(ره) فرمودند: امتداد ولایت«الله» و همان ولایت نبی اکرم(ص) است؛ اگر در بین رهبران همه دنیا بگردیم ولایت فقیه و رهبری را عالم تر، فقیه تر، بصیرتر، مردم دارتر، ساده زیست تر، خداباورتر، مجاهدتر و جانبازتر از رهبر خودمان نمی یابیم.
وی گفت: که بزرگ برخی از ملتها ها به تعبیر سیاسیون بر جغرافیای سیاسی بین الملل دهکده کوچک جهانی، کدخدایش آمریکاست، پروردگار متعال را شاکریم که چهره زشت و منفور آمریکا در امتخابات اخیر ریاست جمهوریشان نمایان شد، در مناظرات خود فسادها، بداخلاقی ها، جنایات، و چهره هیولایی آمریکا و پشت پرده هایشان را افشا کردند؛ در هیچ یک از مناظراتشان برنامه ای از فرهنگ، اقتصاد، علم، تکنولوژی و مسائل اجتماعی آمریکا بیان نشد، امروز کدخدای دهکده کوچک جهانی آقای ترامپ است که یک مرد دیوانه و لایعقل است، تعادل روحی و روانی ندارد، کسی که در دوره قبل از خودش سگ ها را با یک فروند هواپیمایی به کاخ فرستاد و با سگ زندگی می کند.
وی عنوان کرد در آغاز سی و نهمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی به خود ببالیم که پرچم کشورمان منقش به آرم الله است، همان روز که دینمان، کتابمان کامل ترین و وحیانی ترین ادیان و کتب الهی است، رهبرمان هم سرآمد رهبران دنیا است.
مردم خون ندادند تا به برخی به ارث و میراثی برسند و بر سر آن به جان هم بیفتند
وی اظهار داشت: اکنون اگر شکرگزار نعمت های نظام مقدس جمهوری اسلامی نباشیم، قطعا کفران کرده ایم، مسئولان باید بپذیریم و اعتراف کنیم که وظیفه خادمی و نوکری خودمان را نسبت به مردم ادا نکردیم، مشکلات مردم آنقدر جدیست که علی رغم تلاش ها و کوشش های همه دولت ها از ابتدای انقلاب تاکنون هنوز نتوانسته ایم حق مردمی را که برای پیروزی این نظام خون داده اند را ادا کنیم.
رئیس سازمان بسیج عشایری پیرو سخنان امام(ره) گفت: مردم خون ندادند تا به شما ارث و میراثی برسد که بر سر آن به جان هم بیفتید.
وی گفت: از مجاهدت های علمای اسلام و شیعه در ۲۰۰ سال اخیر، صلابت، اقتدار امام (ره) که سالها رنج تبعید و زندان را کشیدند، این نظام به ما سپرده شد، مسئولیت در اسلام امانت است و نه طعمه؛ که اگر آن را طعمه به حساب نمی آوردند اختلاس های میلیاردی و فیش حقوقی های نجومی رخ نمی داد، که این مسائل زیبنده نظام ما نیست.