وی ادامه داد: ماموران پس از دریافت حکم قضائی به مجل اعزام شدند و ۱۰ دستگاه اتوبوس بنز ، سه دستگاه اتوبوس ولوو ، دو دستگاه اتوبوس اسکانیا ،یک سواری بنز ، یک پژو و یک دستگاه سواری پراید را که سند نمره کرده بودند کشف کردند.
این مقام انتظامی افزود: در این خصوص پنج متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی تحویل داده شدند.
سرهنگ خدادوست با اشاره به اینکه در بازرسی از تعمیرگاه این افراد ۴۸ جفت پلاک و ۲۵ عدد تسمه حک شاسی کشف شد اظهار داشت: این افراد قصد داشتند این خودروها را وارد سامانه حمل و نقل کنند که با اقدام به موقع پلیس از این اقدام جلوگیری شد.
فرمانده انتظامی شهرستان نجف آباد، از مردم خواست: در صورت مشاهده هر گونه موارد مشکوک موضوع را از طریق شماره ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.