۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
00:01
کد خبر : 8824668
۱۳:۳۹

۱۳۹۵/۱۱/۲۵

توزیع بیش از 90 بخاری گازی بین مددجویان اصلاندوز

93 دستگاه بخاری گازی به ارزش 30 میلیون تومان در بین مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام(ره)اصلاندوز توزیع شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از اصلاندوز به نقل ازارس تبار"ارشد سعادتی" رییس کمیته امداد امام(ره)شهرستان پارس آباد با اعلام این خبر گفت:تعداد 457 خانوار با 880 نفر تحت پوشش کمیته امداد اصلاندوز هستند که در حدود 1میلیارد و 700 میلیون تومان در 10 ماهه امسال خدمات به مددجویان ارائه کردیم.

وی خدمت رسانی بیشتر به مددجویان بخصوص در مناطق محروم اصلاندوز،تحقق منویات مقام معظم رهبری و شناسایی اقشار آسیب پذیر را از اهداف مهم کمیته امداد امام(ره) شهرستان پارس آباد و اصلاندوز عنوان کرد.

رییس کمیته امداد امام(ره)شهرستان پارس آباد گزارشی از اقدمات و عملکرد کمیته امداد شهرستان در 10 ماه امسال ارائه کرد و از امام جمعه اصلاندوز ،بخشدار اصلاندوز،فرمانده سپاه ناحیه عشایری و مسئولان بخش به جهت حمایت و همکاری با کمیته امداد امام(ره) قدردانی کرد.

آیت جهانبانی معاون بخشدار اصلاندوز هم با بیان اینکه دولت تدبیر و امید کمک به نیازمندان را در اولویت قرار داده است افزود:با تلاش و پیگیری های امام جمعه و بخشدار اصلاندوز شعبه فرعی کمیته امداد اصلاندوز بعد از بلاتکلیفی دوباره فعالیت خود را به طور رسمی از سر گرفت و از شعبه فرعی به اداره مستقل ارتقا یافت.

گفتنی است، با حضور معاون بخشدار اصلاندوز،رییس کمیته امداد امام(ره) شهرستان پارس آباد و اصلاندوز و جمعی از کارکنان و مددجویان ، 93 دستگاه بخاری گازی به ارزش 30 میلیون تومان در بین مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام(ره)اصلاندوز توزیع شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید