
به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، صادق نجفی با اشاره به اینکه راهاندازی فاز دوم مترو، مشابه راهاندازی فاز نخست خواهد بود، گفت: خدماترسانی مترو در فاز دوم روزانه در ساعات محدودی پیگیری خواهد شد و پس از آن، به مروز و با تقویت تجهیزات و اطمینان از شاخصهای آزمایشی، شاهد افزایش فعالیت مترو در مرکز شهر خواهیم بود.
وی با بیان اینکه پشتیبانیمالی مترو موجب شده طرح، امروز در مرکز شهر فعالیت داشته باشد، گفت: با ادامه این روند و افزایش ساعات مسافرگیری از سال آینده شاهد جابجایی روزانه بیش از ۴۰ هزار نفر در محدوده مرکزی شهر خواهیم بود که از حیث تاثیرگذاری ترافیکی و نقش اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، اتفاق بسیار مهمی در مدیریت شهر به شمار میرود.
نجفی، با تاکید بر عزم شهرداری تبریز بر راه اندازی مترو و تامین سیستم حمل و نقل ایمن و پاک برای شهروندان، اظهار امیدواری کرد با تلاش جهادی و همت مدیران و کارشناسان این حوزه، در حداقل زمان ممکن، راه اندازی کامل خط یک محقق شود.
خط نخست متروی تبریز به طول ۱۷٫۲ کیلومتر با ۱۸ ایستگاه از میدان ائل گلی آغاز و از طریق بلوار شهید باکری و ۲۹ بهمن، خیابان امام خمینی(ره) چهارراه محققی، باغ گلستان و خیابان خیام به کوی لاله ختم میشود. فاز اول خط یک متروی تبریز، شهریور ماه سال گذشته فعالیت خود را آغاز کرده و شهروندان می توانند برای تردد از مسیر ایل گلی تا راهنمایی، از مترو استفاده کنند. فاز دوم نیز از راهنمایی تا میدان ساعت آغاز به کار کرده است.