۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
12:49
کد خبر : 8828640
۲۱:۳۶

۱۳۹۵/۱۲/۰۲
مسئول بسیج حقوقدانان استان گلستان؛

تغییر و چالش‎ در محیط زیست بر امنیت انسانی تاثیرگذار است

مسئول بسیج حقوقدانان استان گلستان گفت: امروز امنیت انسانی یکی از دغدغه‎هایی است که مفهوم امنیت ملی را شامل می‎شود و تغییر و چالش‎هائی که در محیط زیست وجود دارد دغدغه‎ای برای مردم و مسئولان در حوزه امنیت ملی به وجود آورده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از گرگان، علی اکبر اسماعیلی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان گلستان به همایش حقوق سبز اشاره کرد و اظهار داشت: استان گلستان یکی از 11 استانی است که بحران آب دارد و اگر بی‎توجهی کنیم شاید در سال‎های آینده با مشکل ریزگردها در گلستان روبه‌رو شویم.

وی تصریح کرد: برنامه‎های اصلی دولت‎ها باید به گونه‎ای باشد که بین جامعه انسانی و طبیعت یک تعادل برقرار کنند که جوامع انسانی محیط ‎زیست را به خطر نیندازند.

مسئول بسیج حقو‎دانان گلستان گفت: از آنجایی که در سیاست‎های ابلاغی مقام معظم رهبری که در شورای سیاست‎گذاری تشخیص مصلحت نظام تائید شد ما را به این واداشت که نسبت به دغدغه‎های محیط‎زیستی توجه ویژه‎ای داشته باشیم.

اسماعیلی با بیان اینکه دغدغه زیست‎محیطی باید در دل همه مسئولان باشد، گفت: بنا بود این همایش در یکی از استان‎های شمالی برگزار شود و با لطف الهی و اجماع استانی مسئولان توانستیم که این همایش را در استان گلستان با محوریت سازمان بسیج حقوق‎دانان و حوزه‎های اجرا و قضایی و علمی برعهده بگیریم.

وی تصریح کرد: امروز امنیت انسانی یکی از دغدغه‎هایی است که مفهوم امنیت ملی را شامل می‎شود و تغییر و چالش‎هائی که در محیط  زیست وجود دارد دغدغه‎ای برای مردم و مسئولان در حوزه امنیت ملی به وجود آورده است.

مسئول بسیج حقو‎دانان گلستان یادآور شد: بیماری‎های و آلودگی‎های زیست محیطی تهدید محسوب می‎شود که امنیت زیستی انسان را به مخاطره می‎اندازد.

اسماعیلی با بیان اینکه مخاطرات زیست‎محیطی می‎تواند به یک چالش ملی تبدیل شود، افزود: دغدغه‎های زیست محیطی مربوط به یک دولت و یک قشر خاص نیست و همه سازمان‎ها و اقشار به فرموده مقام معظم رهبری باید  دغدغه زیست‎محیطی داشته باشند.

وی افزود: فرهنگ‎سازی در حوزه زیست محیطی در سیاست‎های ابلاغی مقام معظم رهبری تاکید شده و بر این اساس یکی از ویژگی‎های این همایش گفتمان‎سازی و بستر سازی زیست محیطی است.

مسئول بسیج حقوقدانان گلستان با بیان اینکه امروز امنیت‎غذایی، امنیت اقتصادی مردم با چالش‎های زیست‎محیطی در خطر قرار دارد، افزود: چندین پیش همایش قبل از برگزاری همایش ملی و حقوقی سبز برگزار شد و این همایش کاملا آکادمیک برگزار خواهد شد.

اسماعیلی با بیان اینکه 250 نفر از کارشناسان حقوقی ما در این همایش حضور دارند، افزود: امیدواریم با این همایش بخشی از دغدغه‎های زیست محیطی را به تصویر بکشیم و ارائه کنیم.

وی خاطرنشان کرد: بالغ بر 60 مقاله به این همایش ارسال شده و مقالات به صورت پوستر و ارائه پذیرفته شده و بخشی از این مقالات در پنل‎ها ارائه شود.

مسئول بسیج حقوقدانان گلستان با بیان اینکه استان‎های سمنان، گلستان، خراسان شمالی، مازندران و گیلان در این همایش مشارکت دارند، افزود: بخشی از مقالات به عنوان مقالات برتر در نظر گرفته شده که در صبح همایش با حضور مدعوین ارائه می‎شود.

اسماعیلی گفت: بنا شد که به صورت پایلوت تشکل‎های زیست‎محیطی را در استان گلستان برعهده داشته باشیم و از ظرفیت سمن‎ها برای صیانت از محیط‎زیست بهره بجوییم.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید