۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
06:15
کد خبر : 8829170
۱۹:۵۸

۱۳۹۵/۱۲/۰۳

رئیس جدید ثبت اسناد واملاک شهرستان میامی منصوب شد

طی حکمی از سوی رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، حمیدرضا حسین پوربه عنوان رئیس اداره ثبت اسناد واملاک شهرستان میامی معرفی شد.
   به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در میامی،  بنا بر پیشنهاد  فرج الله عبدی کمیشانی، مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان سمنان و با حکم  احمد تویسرکانی معاون قوه قضائیه و ریاست سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، حمیدرضا حسین پور به عنوان رئیس جدید ثبت اسناد و املاک شهرستان میامی منصوب شد.

در این حکم آمده است: بر اساس پیشنهاد اداره کل ثبت اسناد و املاک استان سمنان به موجب این حکم به سمت رئیس اداره ثبت اسناد واملاک شهرستان میامی منصوب می شوید.

در ادامه آمده است: انتظار دارد با سرلوحه کار قرار دادن رهنمودهای مقام معظم رهبری و در راستای اهداف وبرنامه ها راهبردی سازمان و همگان با خط ومشی ها وتدابیر متخذه و با استفاده موثر از منابع وامکانات موجود و اهتمام بر برنامه ریزی در انجام کلیه فعالیت ها سازماندهی نیروی انسانی و بهره گیری از فناوری های نوین، زمینه لازم برای ارائه خدمات مطلوب توام با سرعت ودقت به مراجعین را ضمن همراهی و همکاری کامل با مدیر کل محترم فراهم نمایید.

در پایان این حکم می خوانیم: رعایت کلیه قوانین و مقررات مربوطه، اهتمام ویژه در ارتقاء سلامت اداری و تکریم ارباب رجوع، تقویت نظارت های دقیق و موثر بر عملکرد واحد ثبتی و دفاتر اسناد رسمی و ازدواج وطلاق به منظور حسن جریان امور مورد تاکید است.

 حسین پور پیش از این در اداره ثبت اسناد شهرستان شاهرود مشغول به خدمت بوده است و همچنین مهدی روحانی رئیس سابق این اداره سکان اداره ثبت اسناد مهدیشهر را برعهده گرفته است.

رئیس جدید ثبت اسناد واملاک شهرستان میامی منصوب شد

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید