۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
07:54
کد خبر : 8830033
۱۸:۵۲

۱۳۹۵/۱۲/۰۵
سردار فضلی:

شهدای انقلاب‌اسلامی محور وحدت و ایستادگی مردم هستند

جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: شهدای انقلاب اسلامی به عنوان محور وحدت میان مسلمانان و ایستادگی مردم در برابر زورگویی های دشمنان هستند.
به گزارش خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی، سردار علی فضلی در یادواره سرداران و یک‌هزار و هشت شهید شهرستان خوی، با اشاره به رشادت‌های شهدای‌انقلاب‌اسلامی در دوران مختلف، اظهار داشت: شهدا با خون خودشان بهشت و روزی جاودان را از خداوند متعال طلب کردند.

وی افزود: وحدت‌کلمه از دستاوردهای انقلاب‌اسلامی است که شیعه و سنی با لبیک به امام(ره) در دفاع از دین خدا و پرچم اسلام قیام کردند.

جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین، با اشاره به منویات رهبر‌ معظم ‌انقلاب ‌اسلامی قرآن، عترت و مردم را کلید پیروزی انقلاب ‌اسلامی دانست و تاکید کرد: امروز تکفیری‌ها به خیال خام خود فکر می‌کنند که توان جدا‌کردن مردم از قرآن را دارند در حالی‌که مردم مسلمان هرگز ثقلین را فراموش نخواهند کرد.

وی، ضمن بیان خاطراتی از عملیات کربلای 5، از دلاوری‌ها و جانفشانی‌های رزمندگان‌اسلام در منطقه‌عمومی خوزستان تقدیر کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید