۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
00:09
کد خبر : 8830684
۱۴:۲۲

۱۳۹۵/۱۲/۰۷
سردار مظاهری:

گروگان ۱۶ساله اسفراینی آزاد شد

سردار مظاهری خاطرنشان کرد: مأموران با انجام یک سری اقدامات پلیسی و کنترل پاتوق متهمان، کمتر از سه ساعت محل نگهداری فرد ربوده شده را در یکی از روستاهای توابع شهرستان اسفراین شناسایی کردند.

به گزارش خبرگزاری بسیج، فرمانده انتظامی استان از آزادی گروگان 16 ساله و دستگیری آدم ربایان در کمتر از 3 ساعت خبر داد.

 

سردار "علیرضا مظاهری"گفت: در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیس 110 مبنی بر وقوع یک مورد آدم ربایی در اسفراین، بلافاصله اکیپ گشت کلانتری 11 به محل اعزام شدند.

 

این مقام ارشد انتظامی افزود: در گزارش مأموران انتظامی و شاهدان عینی مشخص شد شاگرد یک تعمیرگاه موتورسیکلت مشغول کار بوده که توسط دو نفر مرد با یک دستگاه خود روی رونیز ربوده شد.

 

فرمانده انتظامی استان خراسان شمالی همچنین تصریح کرد: در ادامه تحقیقات مشخص شد آدم ربایان به دلیل اختلاف خانوادگی قبلی با پدر فرد ربوده شده، این اقدام را انجام دادند.

 

سردار مظاهری خاطرنشان کرد: مأموران با انجام یک سری اقدامات پلیسی و کنترل پاتوق متهمان، کمتر از سه ساعت محل نگهداری فرد ربوده شده را در یکی از روستاهای توابع شهرستان اسفراین شناسایی کردند.

 

 
فرمانده انتظامی استان خراسان شمالی با بیان اینکه مأموران موفق شدند در یک عملیات غافلگیرانه یکی از متهمان را دستگیر کنند، گفت: تحقیقات برای دستگیری متهم دوم نیز ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید