
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج هرمزگان به نقل از ورزش۵؛ دوچرخه سواران هرمزگانی در مسابقات قهرمانی دوچرخه سواری ویژه پیشکسوتان، صاحب دو مدال طلا شدند.
به گزارش خبرنگار ورزش۵؛ در نخستین دوره از رقابت های قهرمانی آسیایی دوچرخه سواران در ماده تایم تریل انفرادی در رده سنی ۴۰ تا ۴۴ سال با حضور ورزشکار موفق هرمزگانی جمشید حمد ملکی که در زمان ۳۸ دقیقه و ۱۰ ثانیه اتفاق افتاد بر سکوی قهرمانی ایستاد.
عنوان نایب قهرمانی هم به دوچرخه سوار مالزیایی رسید و مقام سوم در این پیکار را نیز مهدی میرباقری رکابزن ملی پوش کشورمان از آن خود کرد.
در گروه سنی ۵۰ سال به بالا هم بیژن امیر آخوری دیگر دوچرخه سوار هرمزگانی با زمان ۳۸ دقیقه و ۴۶ ثانیه صاحب گردن آویز طلا شد.
نمایندگان تیم دوچرخه سواری پیشکسوتان ایران در مجموع با کسب ۴ مدال طلا، ۳ نقره و ۱ برنز در رده های سنی مختلف و تعریف شده به پیروزی رسیدند.