
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، سيد ابولفضل ايراني افزود: این مکان مقدس قدم به قدم یادآور رشادت ها ، مظلومیت ها و ایثارگری های بسیاری است که اگر خاک های اینجا زبان می گشودند حرف های بسیاری برای بازگو کردن داشتند.
وی ادامه داد: شلمچه از زمان آغاز جنگ تحمیلی به مدت شش سال در اختیار دشمن بود که جوانان این مرز و بوم ١۵ روز پس از ناکامی «عملیات کربلای 4»،اقدام به انجام «عملیات کربلای 5» کرده و در روز چهارم عملیات، جاده شلمچه به دست رزمندگان اسلام آزاد شد و در روز بیستم عملیات(هشتم بهمن ماه ۶۵) شلمچه ایران کاملا آزاد شده و به آغوش میهن بازگشت.
این راوی خاطر نشان کرد: در مجموع هشت عملیات در طول دوران دفاع مقدس در منطقه شلمچه صورت گرفت که مهم ترین آن عملیات کربلای پنج بود.
وی با اشاره به فرمایش رهبر فرزانه انقلاب در خصوص این منطقه اظهار داشت: در سفری که امام خامنه ای در سال ١٣٧٨ به این مکان داشت شلمچه را قطعه ای از بهشت توصیف کردند که بسیاری از زائرینی که به این جا مشرف می شوند خود به فرق عجیب شلمچه با دیگر مناطق اعتراف می کنند.