تقوای دینی و سیاسی اولین شاخص نیروهای انقلابی
به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، سردار غلامعلی ابوحمزه در نشست صمیمی با کارکنان و بسیجیان سازمان مدیریت برنامهریزی و بودجه استان همدان با اشاره به میلاد با سعادت بی بی دو عالم حضرت فاطمه(س) روز مادر و روز زن و تکریم جایگاه زن مسلمان و فرا رسیدن سال جدید، اظهار داشت: یکی از ارکان اصلی رشد و تعالی در مجموعه استان همدان به دستان توانمند و افکار و اندیشه بلند این سازمان بستگی دارد.
وی افزود: این سازمان نقش کلیدی را در استان عهدهدار است و به طور قطع می تواند زمینه رشد را در ابعاد مختلف فراهم کند.
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان در خصوص تبیین گفتمان ولایت در فرمایشات مقام معظم رهبری به دو نکته اشاره کرد و گفت: نکته اول این است که یکی از دلایل اصلی و اساسی که ما در دوران دفاع مقدس توانستیم در مظلومیت و غربت مقتدرانه در مقابل دنیای استکبار بایستیم، انقلابی فکر کنیم، انقلابی عمل کنیم و انقلابی بمانیم.
وی تأکید کرد: آن نکته ای که بیش از همه مقام معظم رهبری به آن اشاره می کنند و کشور به آن احتیاج دارد این شاخص انقلابی فکر کردن است.
ابوحمزه ابراز داشت: اولین شاخص، تقوای دینی و سیاسی است که فرد دینی فعالیتهایی را در عرصه دینی و سیاسی دارد و تلاش میکند که به معنای واقعی کلمه آن را حفظ کند و به تعبیر شهید بهشتی و شهید مطهری تقوای ضعف و قوت؛ تقوای پرهیز و ستیز داریم.
وی در ادامه افزود: تقوای ضعف این است که وقتی انسان گناهی را می بیند زود از آن می گذرد، تقوای ستیز و قوت این است که وقتی انسان با گناه مواجه می شود عامل نگهدارنده در درون او را حفظ کند؛ تعبیر امام(ره) در این مورد این است که انسان در خلوت و جلوت و آشکار و پنهان باید مراقبت کند که دچار گناه نشود و با تقوا می تواند جلوی گناه را بگیرد این تقوای دینی و سیاست یکی از شاخصه های مهم است.
*رسیدن به استقلال از ویژگی های نیروی انقلابی
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان پایبندی به استقلال همه جانبه کشور را نکته دوم دانست و بیان کرد: در برنامهریزیها و نظارتها و تخصیص بودجه ها کار باید به سمت و سویی هدایت شود که در تمام عرصه ها به معنای واقعی کلمه برسیم.
وی ادامه داد: ما باید روی پای خود بایستیم اگر ایستادیم به طور قطع به استقلال می رسیم، بنابراین شاخصه دوم در بحث ویژگی های نیروی انقلابی این است که به استقلال برسیم.
ابوحمزه عنوان کرد: سومین نکته هدفگیری آرمانهای انقلاب برای پیادهسازی آنها است، یکی از آرمان های انقلاب اسلامی، محرومیتزدایی است.
وی با بیان اینکه بار انقلاب بر دوش محرومین و مستضعفین جامعه است، گفت: از دیگر آرمانها ایجاد عدالت اجتماعی، مقابله با فقر و فساد، مبارزه با استکبار جهانی، دفاع از نهضت های آزادی بخش در کشورهای مختلف و حرکت جوانان ما در جبهه مقاومت است که اگر بخواهیم به این آرمانها برسیم باید همت بلند داشته باشیم.
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان تصریح کرد: مجموعه مسئولین کشور در سطوح مختلف این هدف را باید مد نظر داشته باشند تا بتوانیم به پایبندی آرمانها برسیم که یکی از آنها رسیدن به بصیرت است.
وی در ادامه اضافه کرد: اگر انسان بخواهد انقلابی فکر کند باید بصیرت خود را حفظ کند، هر قدر کار حساستر و دقیقتر باشد بیشتر مورد توجه دشمن است.
*خمیر مایه اصلی رشد و تعالی، معنویت است
ابوحمزه با بیان اینکه نکته چهارم پایبندی به ارزشها است، گفت: آن چیزی که باعث رشد و تعالی یک مجموعه می شود معنویت است و به عبارتی خمیر مایه اصلی رشد و تعالی، معنویت است.
وی ادامه داد: هر قدر معنویت بالاتر رود توفیقات بالاتر می رود و اثرگذار است؛ قلوب دست خداست وقتی قلبی پاک شد اثرگذاری در آن بیشتر است و قلبی که دنبال گناه باشد نمی تواند اثرگذار باشد بنابراین معنویت یکی از محورهای اساسی انقلابی ماندن است.
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان با اشاره به اینکه نکته پنجم تبعیت نکردن از دشمن است و دشمن اصلی ما آمریکا و برخی دولتهای مرتجع هستند، ابراز داشت: همه کسانی که عالمانه و آمرانه در زمین دشمن بازی می کنند ما نباید از آنها تبعیت کنیم، بنابراین اگر می خواهیم دشمن را بشناسیم باید بصیرت داشته باشیم.
وی در ادامه با اشاره به آیه «اشداء علی الکفار رحماء بینهم»، ابراز داشت: باید چرایی شعار «مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل» را بدانیم و باید در مقابل دشمن محکم و استوار بایستیم.
انتهای پیام/