۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
10:53
کد خبر : 8838591
۱۶:۱۴

۱۳۹۵/۱۲/۲۳
مدیرکل راه و شهرسازی گلستان؛

کنترل رفتار رانندگان با نصب دوربین پلاک‎خوان

مدیرکل راه و شهرسازی گلستان گفت: با هوشمندسازی و نصب دوربین پلاک‎خوان در محورهای اصلی رفتار رانندگان کنترل می‎شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از گرگان، ابراهیم مبارک‎قدم پیش از ظهر امروز در نشست خبری مدیران شورای حمل و نقل استان گلستان که با محوریت فعالیت‎های نوروزی سال 96  برگزار شد، اظهار کرد: طرح سفرهای نوروزی از 25 اسفند آغاز و تا 15 فروردین 1396 تداوم دارد کمیسیون اجرایی مدیریت ایمنی مواردی را تعیین کرده که اجرای آن بسیار مهم است.

وی افزود: تیم مشترک متشکل از عوامل راه و شهرسازی، پلیس راه و دفتر فنی استانداری باید از محورهای برون‎شهری و درون‎شهری بازدید کنند و مواردی که نیاز به اصلاح جریان مواصلاتی دارد احصاء و به مبادی ذی‎ربط گزارش شود مواردی مانند آشکارسازی نقاط حادثه خیز، نصب پارچه و علایم، شب نماها از جمله این اقدامات است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان گلستان با اشاره به اینکه عملیات راه‎سازی و حفاری از 25 اسفند تا 15 فروردین ممنوع است، افزود: دستگاه‎های حفار مکلف هستند قبل از 25 اسفند ترمیم رویه‎های آسفالت را در محورهای مواصلاتی انجام دهند.

مبارک‎قدم در خصوص محدودیت‎های ترافیکی نیز بیان کرد: عبور موتورسیکلت در تمامی بزرگراه‎ها ممنوع است، تریلرها و کامیون ها از 27 الی 30 اسفند ممنوعیت ترافیکی دارند از 12 لغایت 14 فرودین 1396 در محورهای گلوگاه، گرگان، جنگل گلستان و چمن بید ممنوعیت ترافیکی اعمال می‎شود.

وی بر لزوم رعایت قواعد راهنمایی و رانندگی به کاربران جاد‎ه‎ای تاکید کرد و گفت: با هوشمندسازی و نصب دوربین پلاک‎خوان در محورهای اصلی رفتار رانندگان کنترل می‎شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان گلستان با اشاره به وضعیت تصادفات جاده‎ای در سال‎های 1394 و 1395 تصریح کرد: در مدت 11 ماهه امسال در محورهای مواصلاتی استان که 5 هزار کیلومتر است، تعداد تصادفات فوتی 14 درصد کاهش داشته است تعداد تصادفات جرحی 13 درصد و تعداد تصادفات خسارتی پنج درصد کاهش داشته است.

مبارک‎قدم از کاهش 11 درصدی تصادفات در استان خبر داد و افزود: میزان کشته‎های ناشی از تصادفات رانندگی در استان گلستان نسبت به سال گذشته 12 درصد کاهش را نشان می‎دهد.

وی با اشاره به اینکه شعار راه و شهرسازی «تندرستی، پاداش رانندگی ایمن است» از کاهش 19 درصدی تعداد مجروحان تصادفات در استان خبر داد و گفت: ایمن‎سازی جاده‎ای اولویت ما است و در این راستا اقدامات خوبی انجام شده است.

انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید