۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
07:33
کد خبر : 8839202
۱۱:۱۷

۱۳۹۵/۱۲/۲۵
به مناسبت هفته گرامی داشت شهداء صورت گرفت:

دیدار از خانواده شهیدان وجیه الله شالی و عبداله سلطانی

به مناسبت هفته گرامی داشت شهداء امام جمعه شهر محمودآباد، فرمانده حوزه مقاومت بسیج ابوذر و جمعی از مسئولین این شهر از خانواده شهیدان وجیه الله شالی و عبداله سلطانی دیدار کردند.

به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین، به همت حوزه مقاومت بسیج ابوذر امام جمعه شهر محمودآباد، فرمانده حوزه مقاومت بسیج ابوذر، شهردار محمود آباد و جمعی از مسئولین این شهر از  خانواده شهیدان وجیه الله شالی و عبداله سلطانی دیدار کردند.

حمیدرضا ایراندوست فرمانده حوزه مقاومت بسیج ابوذر در حاشیه این دیدار اظهار داشت: امنیت امروز کشور را مدیون شهدا، جانبازان و ایثارگران هستیم و شهدا، پرچم‌های پرافتخار ایران بر قله‌های عزت و استقلال هستند.

وی خاطر نشان کرد: خانواده های معظم شهدا بزرگترین یادگاران دفاع مقدس هستند و همه ما مدیون شهدا و خانواده بزرگ ایثارگران هستیم.

ایراندوست یادآور شد: خانواده های معظم شهدا میراثی گرانبها و الگو برای انقلاب اسلامی به شمار می روند و دیدار از این خانواده ها موجب عزت و پالایش روح انسان می شود.

در پایان از خانواده شهیدان تقدیر و تشکر بعمل آمد.

4001/پ20/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید