۰۴ / مرداد / ۱۴۰۴ - 26 July 2025
10:43
کد خبر : 8839861
۱۶:۳۶

۱۳۹۵/۱۲/۲۸
رئیس اداره امور قرآنی خبر داد:

راه اندازی مجمع خیرین قرآن و عترت در چهار محال و بختیاری

رئیس اداره امور قرآنی چهارمحال و بختیاری از راه اندازی مجمع خیرین قرآن و عترت و گروه آموزشی بعنوان دو اقدام جدید در سال ۹۵ نام برد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ مهدی پرتوی در نشست مدیران این اداره گفت: در سال ۹۵ یک سری توفیقاتی شامل حال ما شد که گوشه ای از این فعالیت ها در ویژه نامه ای تهیه و تدوین شده که در شمارگان دو هزار نسخه آماده ی توزیع است.

پرتوی گفت: طرح با قرآن در زلال اعتکاف امسال برای سومین سال است که در استان چهار محال و بختیاری در حال اجرا است، آیین نامه ی این طرح به صورت کامل تهیه و به شهرستان ها به منظور اجرا ارائه شده است.

وی ادامه داد: سال گذشته در ۵۵ مسجد قاری قرآن اعزام شد که این قاری کار اصلاح قرائت نماز، مدیریت برنامه ی زنده ی اذان و قرائت قرآن و اعمال ام داوود که بخش بیشتر آن را قرائت قران تشکیل می دهد رئیس اداره امور قرآنی گفت: اعزام قاری قرآن در اعتکاف سال ۹۵، هفتاد وپنج نفر بود که از این تعداد ۲۰ نفر در شهر کرد، بروجن ۱۰ نفر، فارسان ۷ نفر، لردگان ۱۰ نفر، اردل ۵ نفر، کوهرنگ ۸ نفر، کیار ۵ نفر، بن ۵ نفر، سامان ۵ نفر اعزام شدند.

پرتوی بیان کرد: در سال گذشته بعضی از مساجد میزبان چند نفر قاری بودند و این به خاطر حجم بالای شرکت کنندگان در یک مسجد بود که بحث اصلاح قرائت نماز آنها وقت گیر بود و از عهده ی یک نفر خارج بود، مثل مصلی نماز جمعه ی شهر کرد که چند نفر به این محل اعزام شد.

وی افزود: در سالی که گذشت ما دو نهال قرآنی کاشتیم که ثمرات آن را آینده، هم جامعه ی قرآنی و هم دیگر کسانی که مشغول کار فرهنگی و قرآنی هستند، شاهد خواهند بود، یکی گروه آموزشی است که کار خود را به خوبی انجام داده و دنبال می‌کند و در همه ی شهرستان ها حضور پیدا کردند و مدیران قرآنی و فعالیت های خانه های قرآن شهری و روستایی را ارزیابی می‌کنند و در سال های آینده هم ادامه دارد.

رئیس اداره امور قرآنی گفت: سال آینده این گروه آموزشی با دو هدف به شهرستان ها اعزام می شوند، یکی تبیین طرح های آموزشی سازمان دارالقرآن الکریم، چون که متأسفانه یکی از مشکلات و دغدغه های ما در بحث آموزش قرآن این بود که خیلی از مدیران و حتی بالاتر از آن یعنی کارشناس قرآنی شهرستان ها نسبت به طرح هایی که از ناحیه ی سازمان دارالقران الکریم ابلاغ شده، شناختی ندارند.

پرتوی بیان کرد: در فصل بهار دوره هایی برای مدیران و کارشناسان قرآنی از سوی گروه آموزشی گذاشته می‌شود و در پایان فصل بهار هم آزمونی از آنها به عمل خواهد آمد و این کار برای این است که تابستانی داشته باشیم که فعالیت های قرآنی حساب شده و پر رونق تر از همیشه برگزار شوند.

وی افزود: سال گذشته دفترچه ای تدوین شد با عنوان « دفترچه ی معرفی کلاس ها و برنامه های قرآنی استان» و امسال هم این کار را انجام می دهیم و انتظار می رود کارشناسان قرآنی شهرستان برنامه های خود را کامل و جامع به اداره امور قرآنی استان به منظور درج در این دفترچه ارسال کنند.

مهدوی پرتوی دومین نهال کاشته شده توسط اداره امور قرآنی چهار محال و بختیاری را راه اندازی مجمع خیرین قرآن و عترت چهار محال و بختیاری دانست و گفت: در سال ۹۵ این مجموعه راه اندازی شد و هیئت مدیره ی و مکان آن مشخص شد و تجهیزان و مکان آن کاملا مردمی بود و فعالیت های آن هم مردمی دنبال می‌شود.

وی بیان کرد: اعضای هیئت مدیره ی این مجمع جلسات متعددی با نماینده ی ولی فقیه در استان، مدیر عامل شهرک های صنعتی، سپاه و دیگر نهاد ها داشته اند و پیگیری ها و رایزنی هایی در دست انجام است و هدف هم این است که کار های قرآنی بدون چشم داشت به حمایت های ناچیز دولت انجام شود و فعالیت های قرآنی با مشارکت های مردمی انجام شود.

رئیس اداره امور قرآنی گفت: در دستور کار این مجمع آمده که این مجمع متنتظرش در شهرستان ها هم راه اندازی شود و مردم در فعالیت های قرآنی بیشتر از پیش ورود پیدا کنند.

پرتوی در ادامه اشاره ای به محافل انس با قرآن کرد و افزود: برگزاری محافل انس با قران در مناسبت های مختلف طول سال قابل تقدیر و تشکر است و شاخص ترین این محافل در ایام الله دهه فجر اتفاق افتاد که بسیار ارزشمند است و در دو سال گذشته این کار به خوبی با همت رؤسای ادارات تبلیغات اسلامی و همکاری مجموعه ی موسسات قرآنی و خانه های قرآن شهری و روستایی انجام می‌شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید