وی با بیان اینکه در دوران فعالیت شواری چهارم شیراز فعالیتهای چشمگیری در بخش عمرانی صورت گرفته است بیان کرد: یکی از مهمترین اقدامات ایجاد طرحهای عمرانی فرهنگی با محوریت ساخت فرهنگسراهای بزرگ مقیاس و کتابخانهها بوده است.
محمدیان تصریح کرد: ساخت 24 فرهنگسرا، 15 کتابخانه و سه فرهنگسرای بزرگمقیاس از مهمترین فعالیتهای عمرانی فرهنگی شورای چهارم و شهرداری شیراز در چند سال گذشته بوده است.
عضو شورای اسلامی شهر شیراز با بیان اینکه از این فرهنگسراها یکی در پارک شهروند و دیگری در خیابان فرزانگان و یک مورد هم در شهرک گلستان به بهرهبرداری میرسد خاطرنشان کرد: آمارها نشان میدهد در سال 92 فضای فرهنگی شهرداری 7 هزار مترمربع بوده اما این سه فرهنگسرای بزرگ مقیاس دارای 10 هزار متر زیربنا دارند.
رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر شیراز خاطرنشان کرد: همچنین تعداد زمینهای چمن مصنوعی شیراز به بیش از 40 مورد در سال 96 میرسد و سه مرکز صیانت از خانواده در نقاط مختلف فعالشده و دو مرکز دیگر نیز بهزودی به بهرهبرداری میرسد.
وی بیان کرد: مجموعههای سرای مهربانی در سهنقطه شیراز به بهرهبرداری رسید که شامل بلوار چمران، پارک انتظار و بلوار رحمت بوده و مورد استقبال مردم قرارگرفته است.
محمدیان به پروژههای منطقهای و ساماندهی و زیباسازی ورودیها اشاره و خاطرنشان کرد: در محدوده پل فسا منطقه هفت و پل اکبرآباد را منطقه سه عهدهدار است و المان تپه شهدا در ورودی جاده بوشهر هم به نیمهراه رسیده و سازه پل طبیعت تمامشده و زیباسازی تپه و خود مجموعه در جریان است.
رئیس کمیسیون عمران شورای شهر شیراز گفت: زیرگذر گلستان بهعنوان المان شمال غرب شیراز در دست احداث است که طولانیترین زیرگذر شهر شیراز و شاید جنوب کشور است.
وی همچنین با اشاره به اینکه یکی از محورهای مهم طرحهای عمرانی در شیراز شامل پروژههای عمرانی قطار شهری است گفت: سال 92 حدود 60 درصد پیشرفت داشته و اکنون به 93 درصد رسیده و امید داریم فروردین تردد فاز یک تا چهارراه زند محقق شود که اگر واگنها از طرف دولت تأمین شود با توجه به اتمام ایستگاه در فاز دو قابلیت بهرهبرداری خط یک بهصورت کامل وجود دارد و خط دو بدون اتکا به اعتبار دولتی از طریق تهاتر با قرارگاه انجامشده و حفاری فاز یک آن به اتمام رسیده است.
محمدیان همچنین از بهرهبرداری از دو کارخانه آسفالت با ظرفیت 480 تن در ساعت خبرداد افزود: این دو کارخانه در سال آینده افتتاح و با بهرهبرداری آن بسیاری از مشکلات تولید آسفالت در شیراز برطرف شده و عمر آسفالت نیز به حدود 10 سال میرسد.
عضو شورای اسلامی شهر شیراز تصریح کرد: استفاده از آسفالت پلیمری و شناسنامهدار کردن آسفالت معابر و خرید تجهیزات و سازمان فضای سبز موتوری ترافیک و ... نیز در ردیفهای عمرانی پروژهها از این بودجه بهرهمند میشوند و همچنین اجرای طرحهای هندسی و دوربینهای ترافیکی نیز هزینههایی را از این بخش به خود اختصاص میدهد.
محمدیان با بیان اینکه بودجه شهرداری شیراز از هزار و 560 میلیارد تومان در سال 92 و آغاز بهکار شورای چهارم، به 3 هزار و 280 میلیارد تومان در سال 96 رسیده است، گفت: یکی از محورهای مورد نظر در اجرای پروژههای عمرانی بزرگ، تقاطعها، پلها، بازگشایی معابر و ... است.
وی یکی از محورهای مهم دیگر پروژههای عمرانی را شامل احداث پارکهای بزرگ دانست و گفت: سرانه فضای سبز شیراز از 16 مترمربع در سال 92 به حدود 23 مترمربع افزایش یافته و دلیل این امر اجرایی شدن بیش از هزار هکتار پارک در نقاط مختلف است؛ امیدواریم سرانه فضای سبز شیراز با اتمام عملیات اجرایی پارکها به 30 مترمربع برسد که بیش از سرانه استاندارد جهانی خواهد بود.
محمدیان با بیان اینکه اکنون حدود 400 هکتار از پروژه پارک 580 هکتاری دراک قابل بهره برداری است، گفت: بوستانهای شهروند، مادر، چنارراهدار و ... از پارکهایی است که در متراژ 50 هکتار تا 240 هکتار، اجرایی شده است.
وی با بیان اینکه پارکهای نماز و نصر آباد هم جزو این دسته پروژهها قرار دارد، اجرای طرح 430 هکتاری ارتفاعات شمالغرب و شمال شیراز را اقدامی شاخص قلمداد و تاکید کرد: طی سالهای اخیر بالغ بر 60 تا 70 میلیارد تومان در ارتفاعات شیراز صرف ایجاد بسترهای جذب سرمایهگذار حوزه گردشگری شده است.