۱۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 05 September 2026
00:20
کد خبر : 8841866
۲۳:۵۶

۱۳۹۶/۰۱/۰۸
رئیس کمیسیون آموزش عالی مجلس شورای اسلامی خبر داد؛

رئیس جمهور نباید وعده بدون عمل به مردم بدهد

رئیس کمیسیون آموزش عالی مجلس شورای اسلامی با اشاره به ناکارآمدی دولت یازدهم از بلاتکلیفی 446 وعده آقای روحانی در حوزه‎های مختلف اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و دیپلماسی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از گرگان به نقل از فارس، محمد مهدی زاهدی عصر امروز در گفت و گو با خبرنگار فارس در گرگان اظهار کرد: اکثر وعده‎های آقای روحانی محقق نشده است برخی از شاخص‎هایی که در زمان انتخابات وعده کرده بودند محقق نشد.

وی با اشاره به یکی از وعده‎های دولت یازدهم در خصوص گذرنامه ایرانی تصریح کرد: آقای روحانی در 18 خرداد سال 1392 و چهار روز قبل از انتخابات وعده کرده بود اگر می‎خواهید ریال ایرانی به جای اول خود برگردد و گذرنامه ایرانی به جایگاه اصلی خود دست پیدا کند پای صندوق‎های آرا بشتابید اکنون باید مردم قضاوت کنند که چقدر از این وعده‎ها محقق شده است.

زاهدی با اشاره به وعده رئیس‎جمهور در اینکه هم چرخ سانتریفیوژها بچرخد و هم معیشت مردم بهبود یابد، افزود: با نظرسنجی مردم کاملا مشخص می‎شود که چه میزان از وعده‎های آقای روحانی جامه عمل پوشیده شده است در زمینه سانتریفیوژ‎ در قلب آب سنگین اراک سیمان ریخته شد فردو تقریبا تعطیل و نطنز هم نیمه تعطیل شد. 

*وعده بهبود دائمی محیط کسب و کار چه شد/ بسیاری از افراد مشاغل خود را از دست دادند

رئیس کمیسیون آموزش عالی مجلس شورای اسلامی با اشاره به ناکامی وعده‎های دولت یازدهم در حوزه کار و اشتغال گفت: نخستین قدم در دولت تدبیر و امید وعده برای بهبود دائمی محیط کسب و کار بود و اینکه در کوتاه مدت بسته‎های تشویقی برای حرکت‎های اقتصادی در نظر گرفته شود این در حالی است که بسیاری از افراد مشاغل خود را از دست دادند و از بنگاه‎های اقتصادی و صنعتی به حالت نیمه تعطیل و تعطیل درآمدند.

زاهدی با اشاره به اینکه شهرک‎های صنعتی در استان گلستان با حداکثر 10 درصد ظرفیت کار می‎کنند، ابراز کرد: اکنون بعد از گذشت بیش از سه سال جای این سوال وجود دارد که چقدر بهبود فضای کسب و کار اتفاق افتاده است، بر اساس سیاست‎های غلطی که بوده از نزدیک به 150 هزار هکتار پنبه‎کاری در استان این رقم به 10 درصد رسیده است و کارخانه‎های پنبه یکی پس از دیگری تعطیل شدند و قرار بود اشتغال در این استان در بخش‎های گردشگری و کشاورزی رونق پیدا کند که این وعده‎ها حاصل نشد.

وی ادامه داد: قرار بود 2 هزار هکتار زمین کشاورزی اضافه شود تا اشتغالزایی ایجاد شود و کسب و کار و کار جدید رونق بگیرد اما آیا اینگونه شد و یا آشوراده به قطب گردشگری تبدیل شد و بیکاری در استان گلستان بالاتر از نرم متوسط کشوری است.

* بیکاری در کشور افزایش پیدا کرده/ مردم از گرانی رنج می برند/ بسیاری اصلاح‎طلبان از آقای روحانی دل بریدند

رئیس کمیسیون آموزش عالی مجلس شورای اسلامی یکی از وعده‎های روحانی را نجات کشور از گرانی و بیکاری برشمرد و افزود: آمارهای رسمی کشور نشان می‎دهد که درصد بیکاری در کشور افزایش پیدا کرده و گرانی مخصوصا در حوزه نیازهای روزمره مردم مانند مواد غذایی افزایش پیدا کرده است و مردم از این وضعیت رنج می برند.

زاهدی افزود: دولت یازدهم سه راهبرد را در بخش اشتغال تدوین کرد تا بتواند مشکل بیکاری را در همان سال اول تقلیل دهد اما با گذشت حدود چهار سال مردم در پی تحقق این وعده‎ها هستند.

وی با اشاره به اینکه بسیاری اصلاح‎طلبان از آقای روحانی دل بریدند یکی از دلایل آن را در ناکامی وعده‎های دولت و ناکارآمدی دولتمردان برشمرد و گفت: مردم به جریان اصلاح‎طلب بدبین شدند و باورشان را از آنها از دست دادند،مردم به دلیل اینکه روحانی را برآمده از جریان اصلاحات می‎دانند باور خود را نسبت به این جریان از دست دادند.

* اصلاح‎طلبان از روحانی عدول کردند/بیش از 159 وعده اقتصادی به مردم داده شد

رئیس کمیسیون آموزش عالی مجلس شورای اسلامی گفت: عده‎ای درصدد ترمیم جریان اصلاح‎طلبی برآمدند و از روحانی عدول کردند باید ببینیم در آینده چه تصمیمی خواهند گرفت عملکرد دولت موجب شده تا این اتفاقات بیفتد .

زاهدی در پاسخ به این سوال که برخی معتقد هستند آقای روحانی نخستین رئیس‎جمهوری خواهد بود که تک‎دوره‎ای می‎شود، تبیین کرد: ما امیدوار هستیم که دولت روحانی چهارساله شود این دولت به گونه‎ای عمل کرده که مردم باورشان را به کارآمدی دولت از دست داده‎اند ما این وضعیت را به نفع کشور نمی‎دانیم.

وی با اشاره به اینکه روحانی در ابتدای انتخابات سال 1392 بیش از 159 وعده اقتصادی به مردم داد، گفت: رئیس جمهور نباید لیست بلند بالایی وعده وعید به مردم بدهد که قادر به عمل آن نباشد مقام معظم رهبری نیز فرمودند اگر نمی‎توانید کاری انجام دهید وعده به مردم ندهید این ظلم به کشور است.

انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید