۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
12:01
کد خبر : 8842492
۱۴:۰۸

۱۳۹۶/۰۱/۱۲
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان:

تردد ۴۲۶ هزار وسلیه نقلیه در استان لرستان به ثبت رسید

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان در جمع خبرنگاران گفت: کل تردد ثبت شده در ۱۱ فروردین ۴۲۶ هزار و ۴۹۷ تردد بوده که ۰.۵ درصد نسبت به روز گذشته و ۱۱.۵ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان ، علی زندی در جمع خبرنگاران با اشاره به تردد وسایل نقلیه در محورهای استان لرستان در روز 11 فروردین 96 اظهار داشت: کل تردد ثبت شده در این روز 426 هزار و 497 تردد بوده که 0.5 درصد نسبت به روز گذشته و 11.5 درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

وی با اشاره به پرترددترین جاده‌های استان لرستان افزود: محورهای خرم آباد- سه راهی چالانچولان (بروجرد) با 22 هزار و 461 تردد، سه راهی چالانچولان- بروجرد با 19 هزار و 803 تردد و سه راهی چالانچولان بروجرد - دورود با 15 هزار و 371 تردد شلوغ ترین جاده های استان بودند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان لرستان با اشاره به محورهای کم تراکم استان گفت: محورهای بیرانشهر- بروجرد با 744 تردد، بروجرد- بیرانشهر با 764 تردد، دره شهر- پلدختر با 2040 تردد و الشتر-فیروزآباد با 2087 تردد کم ترددترین محورهای استان لرستان در 11 فروردین بود.

وی عنوان کرد: ساعت اوج تردد در جاده های لرستان 17 تا 18 عصر بوده که 35 هزار و 520 تردد وسیله نقلیه انجام شده است.

زندی فر سهم وسایل نقلیه سنگین از ترددها در محورهای مواصلاتی استان را 11 درصد دانست و تصریح کرد: محور پلدختر-اندیمشک بیشترین درصد را در این بین داشته است.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید