۱۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 05 September 2026
07:42
کد خبر : 8844122
۰۸:۰۹

۱۳۹۶/۰۱/۱۹
معاون هماهنگ کننده فرمانده سپاه آذربایجان شرقی:

بسیج اصناف باید در تحقق تولید و اشتغال تلاش کند

معاون هماهنگ کننده فرمانده سپاه آذربایجان شرقی در دیداری که با مسئول بسیج اصناف استان داشت، به تلاش بسیج اصناف در تحقق شعار سال 96 مبنی بر اقتصادمقاومتی، تولید و اشتغال تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، الیاس گلمحمدزاده با اشاره به نقش اصناف و بازاریان در برهه های مختلف انقلاب، افزود: اصناف بسیجی همیشه و در همه صحنه ها پشتیبان ولایت و نظام بوده و هستند.

مسئول بسیج اصناف آذربایجان شرقی نیز در ادامه با اشاره به اهمیت تولید داخلی و ترویج مردم به خرید آن ها، گفت: باید اقتصادمقاومتی را از شعارزدگی خارج کرد.

فیروز ابراهیم زاده افزود: از برنامه های سازمان بسیج اصناف در سال جاری ارتقای اطلاعات علمی و فرهنگی اصناف برای حمایت از تولید داخلی و پویایی صنوفی است که به عنوان یک برند نه تنها در سطح استانی بلکه در کشور مطرح هستند و بازار بزرگ تبریز پرچم دار فروش کالای ایرانی در کشور است.

وی ادامه داد: اصناف آذربایجان همیشه در فراز و نشیب‌های انقلاب توانسته اند با هوشیاری خود را به‌ عنوان یکی از اقشار فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی مطرح کنند و هرکجا اثری از انقلاب اسلامی بوده اصناف و بازار تأثیرات خود را شایسته نمایان کرده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید