۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
07:42
کد خبر : 8845698
۱۵:۴۷

۱۳۹۶/۰۱/۲۱
در نشست سیاسی ناحیه روح الله یزد مطرح شد:

فردی را انتخاب کنیم که در مقابل استکبار بایستد

به منظور افزایش بصیرت سیاسی کارکنان ناحیه روح الله یزد؛سیاسی ناحیه اقدام به برگزاری نشست سیاسی در مسجد امام حسن مجتبی(ع) نمود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از یزد؛ هادی گلزار در این نشست گفت:اخیراً آمریکا به سوریه حمله موشکی کرده یکی از مسئولین کشور ما قبلاً در یکی از جلسات با برخی مدیران کشور گفته بوده که در دوران کنونی ما نیازی به موشک نداریم. در کشور سوریه هیچگاه مرگ بر آمریکا گفته نشده و هیچگاه بر علیه آمریکا موضع گیری تندی نشده ، ولی آمریکا به این کشور حمله موشکی می کند به علت اینکه کشور ضعیفی است.

وی در ادامه افزود:در تمام کشورهایی که پیشرفت داشته اند مسئولینشان تخصص داشته اند لذا ما باید برویم تحقیق و تفحص کنیم و برویم به فردی رأی بدهیم و کسانی را انتخاب کنیم که در درجه اول در مقابل کفار ایستادگی داشته باشد و در مرحله بعد تجربه و تخصص کافی داشته باشد و به نظام،انقلاب و قانون اساسی عملاً پایبند هستند. نه از روی احساسات و مسائل حاشیه ای رأی بدهیم و انتخابمان را برای شب آخر انتخابات نگذاریم .


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید