۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
19:44
کد خبر : 8847352
۱۵:۵۰

۱۳۹۶/۰۱/۲۶
مسئول سیاسی سپاه صاحب‌الامر(عج) قزوین:

روحیه جهادی، عامل موفقیت اقتصاد مقاومتی است

مسئول سیاسی سپاه صاحب‌الامر(عج) قزوین اذعان کرد: اقتصاد مقاومتی یک مجموعه است که باید به‌طور مناسب تقسیم‌بندی و زمانبندی شود تا به ثمر بنشیند.

کوچک‌خانی مسئول سیاسی سپاه صاحب‌الامر(عج) استان قزوین، در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگارخبرگزاری بسیج در قزوین، پیرامون تبیین شعار سال و تاکیداتمقام معظم رهبری در خصوص تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور اظهار کرد: علت تاکید مجدد مقام معظم رهبری به اقتصاد مقاومتی و مطرح نمودن دوباره آن به عنوان شعار سال، نبود مناسب اقدام و عمل در سال‌های گذشته بوده است.

وی ادامه داد: متاسفانه امروز برای تحقق اقتصاد مقاومتی و رسیدن به شرایط ایده‌آل اقتصادی راه بسیاری باقی است و باید مسئولین برنامه‌ریزی های عملی و مناسبی را در این خصوص بیان نمایند.

این مسئول اقتصاد مقاومتی را یک مجموعه مهم عنوان کرد و گفت: اقتصاد مقاومتی یک مجموعه است که باید به‌طور مناسب تقسیم‌بندی و زمانبندی شود تا به ثمر بنشیند.

مسئول سیاسی سپاه صاحب‌الامر(عج) قزوین مطرح کرد: تولید یک محور اصلی و مهم در تحقق اقتصاد مقاومتی است و افزایش تولیدات داخلی سبب اشتغالزایی و تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور نیز می‌شود.

کوچک‌خانی ضمن اشاره به تلخی‌ها و شیرینی‌های سال گذشته تصریح کرد: در سال گذشته نابسامانی‌هایی در کشور بوده که سبب عدم تحقق کامل اقتصاد مقاومتی شده لذا بار دیگر اقتصاد مقاومتی به عنوان محور فعالیت‌ها توسط مقام معظم رهبری مطرح گردیده و همه باید برای رسیدن به این اهداف تلاش کنیم.

وی وجود مدیران با روحیه جهادی را برای موفقیت امری ضروری دانست و تشریح کرد: هرکجا که انقلابی بودیم و مدیرانی جوان و با روحیه جهادی داشتیم موفق شده‌ایم و وجود مدیران کهنسال و با روحیه غیرانقلابی و خسته یکی از عوامل عدم موفقیت‌ها و بوده است.

این مسئول خاطرنشان کرد: اکثر مدیران فعلی میانگین سنی بالایی دارند و همانطور که خودشان نیز مطرح نموده‌اند غربگرا هستند لذا نمی‌توان از آن‌ها انتظار انجام کارهای جهادی و انقلابی را داشت.

مسئول سیاسی سپاه صاحب‌الامر(عج) قزوین اضافه کرد: بخشی از موانع عدم تحقق اقتصاد مقاومتی وابسته به تحریم‌ها و مشکلات اقتصادی است و بخش دیگر آن وابسته به مدیرانی است که فعالیت و تلاش لازم را در کارهای مدیریتی خود ندارند و باید مسئولیت‌پذیرتر باشند.

کوچک‌خانی در خاتمه با اشاره به انتخابات پیش‌رو بیان کرد: باوجود مدیران غیرفعال و بدون روحیه جهادی نمی‌توان انتظار پیشرفت و تحقق اقتصاد مقاومتی را در کشور داشت لذا باید در انتخابات توجه داشت که مدیرانی فعال به روی کا بیایند.

1005/ت30/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید