۱۳ / شهريور / ۱۴۰۵ - 04 September 2026
09:15
کد خبر : 8849304
۱۲:۲۳

۱۳۹۶/۰۱/۳۰
رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و کنترل ترافیک راهور ناجا خبر داد

5 مجروح حاصل تصادفات بامدادی امروز

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و کنترل ترافیک راهور ناجا از ۲ حادثه تصادف رانندگی در ساعات ابتدایی صبح در جاده‌های کشور و مجروحیت ۵ نفر از هموطنان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج، سرهنگ نادر رحمانی رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و کنترل ترافیک راهور ناجا در خصوص دو تصادف بامدادی در جاده‌های کشور اظهار داشت: ساعت یک بامداد امروز تخطی از سرعت مطمئنه یک دستگاه کامیونت ایکو در سمنان حادثه به بار آورد. 

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و کنترل ترافیک راهور ناجا تصریح کرد: در کیلومتر 9 کمربندی سمنان تخطی از سرعت به مجروحیت راننده منجر شد که متأسفانه کامیونت نیز پس از خروج از جاده دچار حریق شد.

سرهنگ رحمانی به تصادف دیگری که ساعت 5 صبح در کیلومتر 95 محور سمنان ـ دامغان روی داد پرداخت و گفت:‌ در اثر تصادف پژو 405، 4 نفر مجروح شدند که علت این حادثه نیز خستگی و خواب‌آلودگی راننده پژو بوده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید