وی با بیان اینکه دانشگاهها و مراکز آموزش عالی خوبی در همدان فعالیت دارند، گفت: دانشگاه بوعلی سینای همدان یکی از دانشگاههای مطرح کشور است.
فرهادی در ادامه با بیان اینکه پذیرش دانشجوی خارجی ازبرنامه ها و سیاستهای وزارت علوم است، گفت: پس از برجام و آمد و رفت هیئتهای علمی و دانشگاهی و بحث هایی که در کشور صورت گرفت، مقام معظم رهبری ضمن آنکه تعامل علمی را ضرورت دانستند بر ضرورت ساماندهی همکاری های علمی بین المللی تاکید کردند.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه بوعلی سینای همدان، پذیرش دانشجوی خارجی را آغاز کرده است، گفت: افزایش ارتباطات بین المللی این دانشگاه باید از برنامه های اصلی آن باشد.
وزیر علوم تاکید کرد: تمام دانشگاههای کشور و از جمله دانشگاههای استان همدان باید به سمت رشته های جدید و بین رشته ای بروند و مأموریت گرایی را دنبال کنند.
وزیر علوم اظهار داشت: باید دانشگاههای کشور ارتباط خودرا با محیط پیرامون بیشتر کنند و برای رفع مشکلات منطقه خود پروژههای مطالعاتی انجام دهند.
وی با اشاره به اینکه تا تیر 1396 اعتبارات عمرانی مجددی به دانشگاهها اختصاص می یابد، گفت: دانشگاهها برای ثبت رسمی و اخذ سند برای اموال و دارایی های خود اقدام کنند.
وزیر علوم در خصوص وضعیت پژوهش در آموزش عالی کشور گفت: رتبه اول شتاب علمی دنیا را داریم.
فرهادی با اشاره به اینکه در مقالات مشترک با محققان و مراکز تحقیقاتی خارجی، باید تلاش بیشتری کنیم، تاکید کرد: افزایش ارتباطات علمی بین المللی این موضوع را برطرف خواهد کرد.
وزیر در خصوص مباحث دانشجویی گفت: با همکاری دولت و مجلس ممنوعیت ساخت خوابگاه توسط دولت برداشته شد و امکان ساخت مشارکتی و خیّرساز نیز به صورت 50 درصد هزینه سهم خیّرین و 50 درصد سهم دولت فراهم شده است.
انتهای پیام/