سید حسن قاضی زاده هاشمی در بازدید از مرکز تولید تجهیزات پزشکی فارمد در شهرستان اشتهارد که صبح سه شنبه برگزار شد، اظهار کرد: این مجموعه برای ساخت محصولات دیالیز و سم زدایی از بدن بیماران کلیوی احداث شده است.
وی با بیان اینکه این مجموعه در راستای ساخت دستگاه و محصولات مربوطه موفقیت های خوبی کسب کرده است، افزود: این مجموعه اشتغال زایی نسبی خوبی داشته است.
وزیر بهداشت و درمان بیان کرد: امید است این مجموعه در جهت ارتقای کیفیت محصولات داخلی و کسب موقعیت بهتر تلاش بیشتری را متحمل شود.
هاشمی با اشاره به اینکه خرید محصولات تولیدی این قبیل شرکت های تولیدی دارو بالاترین نمونه حمایت دولت محسوب می شود، گفت: مصرف کیسه خون کشور دو و نیم برابر میزان تولیدی مجموعه فارمد است.
وی با اشاره به اینکه کیفیت محصولات این قبیل کارخانجات در حوزه پزشکی حائز اهمیت است، افزود: سلامتی مردم از هر مساله دیگری با اهمیت تر است.
وزیر بهداشت تصریح کرد: اگر محصولات با نمونه خارجی رقابت کند اولویت با محصول داخلی است در غیر این صورت در وهله نخستبه منفعت مردم توجه خواهیم کرد.