۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
06:41
کد خبر : 8854810
۱۰:۴۰

۱۳۹۶/۰۲/۱۳
همزمان با هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و بسیج مطرح شد:

شهید مطهری در راه تبیین معارف دین به شهادت رسید

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه امام حسن(ع) قزوین گفت: اسلام ناب محمدی توسط حضرت امام خمینی (ره) احیا و به سراسر عالم صادر گردیده و توسط امثال شهید مطهری تبیین و شناسانده شده است.

به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین به مناسبت گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و بسیج، مراسم روشنگری با موضوع اندیشه های شهید مطهری، با سخنرانی حجت الاسلام مهدی مهدی جو، مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه امام حسن(ع) قزوین سه شنبه شب در مسجد سنجیده محله راه آهن برگزار شد.

حجت الاسلام مهدی جو در این مراسم ضمن گرامیداشت مقام شهید مطهری و روز معلم، با اشاره به حدیث شریف «مداد العلماء افضل من دماء الشهداء» بیان کرد: این عالمان دین هستند که بعنوان مرزبانان دین حقایق آن را تبیین کرده و شهدا در همان راهی جهاد می‌کنند و به شهادت می‌رسند که عالم با درس و خطابه آن را تبیین کرده است.

وی ادامه داد: مبانی اسلام ناب بر اساس حقایق قرآن و سنت حقه پیامبر است که همه شئونات زندگی بشر را قبل از تولد تا پس از مرگ در برمی‌گیرد.

مسئول  نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه امام حسن(ع) افزود: اسلام پاک‌ترین و کامل‌ترین برنامه را برای تمام شئون زندگی بشر، شامل مسائل فردی، خانوادگی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، بهداشت، محیط زیست، نظامی ارائه داده است.

حجت الاسلام مهدی جو در ادامه عنوان کرد: اسلام ناب محمدی توسط حضرت امام خمینی (ره) احیا و به سراسر عالم صادر گردیده و توسط امثال شهید مطهری تبیین و شناسانده شد که در نهایت این شهید بزرگوار در همین راه توسط گروهك تروریستی و انحرافی فرقان به شهادت رسید.

1008/پ30/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید