۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
05:53
کد خبر : 8856518
۱۱:۵۰

۱۳۹۶/۰۲/۱۷

حقیقت بازداشت ابوبکر بغدادی

سخنگوی وزارت دفاع عراق به انتشار برخی گزارش‎ها درباره بازداشت سرکرده گروه تروریستی داعش واکنش نشان داد.
به گزارش خبرگزاری بسیج، لیث محمد، سخنگوی وزارت دفاع عراق گفت: فرماندهان نظامی عراق تنها کسانی هستند که می‎توانند مدت زمان آزادسازی بخش غربی موصل را تعیین کنند.

وی در مصاحبه با اسپوتنیک با اشاره به اینکه سیاستمداران نمی‎توانند برای آزادسازی بخش غربی موصل وقت تعیین کنند اظهار داشت: فرماندهان نظامی و میدانی تنها مسئولان تعیین تاریخ برای پاکسازی این منطقه هستند.

سخنگوی وزارت دفاع عراق ابراز امیدواری کرد که موصل طی روزهای آینده از اشغالی گروه تروریستی داعش خارج شود.

لیث محمد ضمن اشاره به روحیه بالای نیروهای عراقی در عملیات آزادسازی نینوا تاکید کرد: نیروهای ارتش عراق تا آزادی آخرین وجب از خاک کشور به نبرد با تروریست‎ها ادامه می‎دهند.

وی در بخش دیگری از این مصاحبه در پاسخ به سوالی درباره بازداشت سرکرده داعش گفت: تاکنون اطلاعات دقیقی درباره این موضوع به دست نرسیده است.

این مقام نظامی عراق اظهار داشت: بازداشت ابوبکر بغدادی از سوی فرماندهان امنیتی تایید نشده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید