۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
05:03
کد خبر : 8856898
۱۰:۰۹

۱۳۹۶/۰۲/۱۹
در شهرستان روانسر؛

دیدار فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم(ص) از خانواده شهیدعباسی

سردار بهمن ریحانی پس از حضور و بازدید از سپاه ناحیه روانسر از خانواده شهید محمد عباسی دیدار به عمل آورد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از روانسر، سردار بهمن ریحانی روز یکشنبه پس از حضور و بازدید از سپاه ناحیه روانسر در دیدار با خانواده شهید جهادگر محمد عباسی در شهر روانسر افزود: تا زمانی که این فرهنگ ایثار و فداکاری در میان ملت ایران اسلامی حاکم باشد ما ملت قدرتمند و بااقتداری هستیم.

 

وی تصریح کرد: همه شهدا برای مردم قابل احترام هستند و قدردان ایثار و از خودگذشتگی و صبر خانواده های شهدا هستیم. 

 

فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان اضافه کرد: خانواده معظم شهدا باعث افتخار، عزت، سربلندی و اقتدار برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند. 

 

سردار ریحانی با بیان اینکه فرهنگ ایثار و شهادت فقط به دوران دفاع مقدس محدود نمی شود، ادامه داد: حرکت امروز جوانان در جبهه مقاومت نشات گرفته از فرهنگ مقاومت و ایثار و شهادت است .

 
وی اظهار داشت: دشمن از وفاداری خانواده های شهدا به آرمان های انقلاب عصبانی است و نظام جمهوری اسلامی به همین خانواده های شهدا افتخار می کند

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید