۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
05:05
کد خبر : 8857448
۰۱:۲۴

۱۳۹۶/۰۲/۱۹
به همت کانون بسيج مهندسين كشاورزي شهید نوری صورت گرفت؛

همايش علمي كردن كشاورزي +تصاوير

همایش علمی کردن کشاورزی با موضوع جلوگیری از هدررفت محصول گندم دیم برگزار شد.

به گزارش خبرنگار سازمان بسیج مهندسین کشاورزی استان زنجان،با توجه به تغییرات اقلیمی و پیش بینی افت 30 تا 40 درصدی گندمهمایش علمی کردن کشاورزی در سالجاری با موضوع گندم دیمبمنظور تبیین روشهای جلوگیری از هدررفت محصولروز چهاشنبه مورخه 96/02/13توسطكانون بسيج مهندسين كشاورزي شهيد نوری شهرستان زنجاندرمسجد حضرت ابوالفضل (ع)روستای نیماوربرگزار شد.

لازم به ذکر استاین همايش با حضور 150نفر از اهالی(برادر و خواهر) و بهره‌برداران روستای نیماورو روستاهایاطرافبا سخنرانيمهندسرفیعی"مربی صالحین کانون بسیج مهندسین کشاورزی و مسئول اداره حفظ نباتات جهاد کشاورزی شهرستان" ومهندس خلیلی"مسئول اداره تولیدات گیاهیجهاد کشاورزی شهرستان" ومهندس بلالیومهندس بختکی"کارشناسان خبره جهادکشاورزی استان"برگزار گردید كه در خصوصروشهای جلوگیری از هدر رفت محصولگندم دیم و تولید مطلوب و افزایش راندمان تولید مطالب علمي و فني ارائه شد.

همچنینبا توجه به هماهنگی صورت گرفته"ابراهيم مهاجري"گندم کار نمونهدیممنطقه با عملکرد باسطح زیر کشت300هکتار"حضور داشتند.

لازم به توضیح است که در ابتدای مراسم فرمانده سپاه شهرستان زنجان در خصوص اهمیت برگزاری این همایش و همچنین اقتصاد مقاومتی و انقلابی گری مطالبی را بیان نمودند.



گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید