۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
10:20
کد خبر : 8857678
۱۲:۰۸

۱۳۹۶/۰۲/۱۹
بانوی هنرمند گرمی عنوان کرد؛

آثار هنری هنرمندان گرمی نیازمند توجه است

بانوی هنرمند گرمی در حاشیه نمایشگاه نقاشی در گرمی گفت: آثار هنری هنرمندان گرمی نیازمند توجه است و هنرمندان منطقه با وضعیت موجود راغب به ادامه فعالیت در این حوزه نیستند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از گرمی به نقل از  سیفار، داورپناه، بانوی هنرمند گرمی درحاشیه نمایشگاه نقاشی که در سالن کانون شهید مطهری گرمی برپا شده است، گفت‌: حدود هشت سال فعالیتی که در عرصه نقاشی دارم بیش از صد اثرهنری با رنگ روغن، سیاه قلم، خودکار و مداد رنگی ارائه کردم و در این مدت فعالیت  تعداد نمایشگاه‌های برگزاری در این شهرستان که بتوانیم آثار هنری خود را در دید عموم قرار دهیم بسیار کم بوده  و به همین خاطر حتی افرادی که به این رشته علاقمندند اطلاعات چندانی در این زمینه ندارد.

 

وی با بیان اینکه ما می توانیم زیبایی های منطقه خود را در قالب هنر به مردم نشان دهیم، افزود: متأسفانه هنر هنوزبه قدر کافی جای خود را در میان مردم منطقه و افکار عمومی باز نکرده و اکثر اهالی با نگاه‌های سنتی به این قضیه می‌نگرند در حالی که علم هنر فراتر از این بحث هاست.

 

وی اظهار کرد:  اگر مسئولان و متولیان امر هنرمندان را در بحث تسیهلات، بازاریابی محصولات  و ایجاد نمایشگاه دائمی برای ارائه آثار هنری و برخی مشکلات دیگر مورد توجه قرار ندهند هیچ‌گاه هنرمندان این منطقه راغب برای ادامه فعالیت در این حوزه‌ نخواهند بود.

 

داور پناه گفت: وقتی اهالی هنر در گرمی مکان مشخصی برای ارائه آثار خود ندارند انتظاری برای آینده هنر و هنرمند در این شهرستان نمی‌توان داشت.

 

وی افزود: این شهرستان استعدادهای هنری متعددی دارد و در صورت بها دادن به اینکار و رفع برخی مشکلات پیشروی هنرمندان، می توانند با خلق آثاری هنری ارزشمند خودنمایی کنند.

 

 



گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید