به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، علی تشکری در گردهمایی فصلی فرماندهان واحدهای بسیج دانش آموزی و سرگروه ها و مربیان بسیج فرهنگیان شاهرود که در تالار همایش های کانون ملی شهید بهشتی شاهرود برگزار شد در سخنانی با اشاره به سخنان رهبر انقلاب در مورد توجه و تقویت بنیه انقلابی گری در عرصه تحقق اهداف و آرمان های انقلاب اسلامی اظهار کرد: رهبر انقلاب در چند سال اخیر بر موضوع انقلابی گری تاکید دارند چرا که عده ای خواسته یا ناخواسته بر طبل تمام شدن انقلاب و عبور از آن تاکید دارند.
وی افزود: رهبر انقلاب با درک صحیح مسائل و تحولات داخلی و خارجی کشور به موقع موضعگیری می کنند و در مورد انقلابی گری نیز رهبری سخنان و بیانات گوناگونی دارند و شاخص هایی برای انقلابی گری تشریح نمودند.
تشکری با اشاره به پنج شاخصه مهم انقلابی گری خاطر نشان کرد: پایبندی به مبانی و ارزش های اساسی اسلام و انقلاب اولین ویژگی است که در تندباد حوادث، حرکت به سمت آرمان ها تغییر پیدا نمی کند.
وی تصریح کرد: ما در طول انقلاب بسیار شاهد بوده ایم که افرادی که ابتدای انقلاب به ارزش ها پایبند بودند در مسیر راه منحرف شده و حتی در برابر ارزش ها قرار گرفتند و این پایبندی به مبانی و ارزش ها یکی از مهمارین شاخص ها در مسیر انقلابی گری است که امروز متاسفانه در جامعه کمرنگ شده است.
این کارشناس ارشد مسائل سیاسی با اشاره به هدفگیری آرمان های انقلاب و همت بلند برای رسیدن به آنها را دومین شاخصه انقلابی گری بیان کرد و گفت: منصرف نشدن از آرمان ها شاخص دیگری انقلابی گری است و ما باز امروز شاهدیم آنهایی که در ابتدای انقلاب دم از امر به معروف و. نهی از منکر و حجاب و اجرای سفت و سخت احکام اسلامی را می کردند چگونه امروز به همه چیز پشت پا می زنند و فراموش کرده اند.
وی ادامه داد: حرکت در مسیر آرمان ها و اهداف انقلاب اسلامی از شاخص های یک فرد انقلابی است که از مسیری که امام راحل ترسیم نموده اند منحرف نشویم و رهبری انقلاب استوار و باصلابت در این مسیر قرار دارند و همگان را دعوت می کنند.
تشکری با اشاره به پایبندی به استقلال کشور عنوان کرد: استقلال سیاسی مفهومش این است که ما فریب دشمن را نخوریم،استقلال فرهنگی که از همه مهمتر است این است که ما سبک زندگی را سبک زندگی ایرانی اسلامی انتخاب کنیم و استقلال اقتصادی هضم نشدن در هاضمه اقتصاد جامعه جهانی است.
وی اظهار کرد: امروز دشمنان ما هدف گیری خود را فرهنگ قرار داده اند و نمونه آن تحمیل سند 2030 به کشور ما بود که با ورود رهبری انقلاب این کار متوقف شد و واقعا جای سوال از دست اندرکاران و مسئولین دارد که چرا توجهی نکردند تا رهبری شخصا ورود کنند.
این کارشناس ارشد مسائل سیاسی تاکید کرد: امروز دشمن با استفاده از نیروهای لیبرال و غرب گرا تلاش دارد فرهنگ اسلامی ایرانی ما را تغییر دهد و در این مسیر در پنهان بسیاری کارها در حال انجام است که یکی از آنها این سند 2030 تحول آموزش و پرورش است و باید مردم و مسئولین ما هوشیار باشند و مراقب دشمن باشند.
وی با بیان اینکه استقلال کشور هدف دشمن است گفت: آنها می خواهند ما مستقل نباشیم و دست دراز آنها باشیم و نباید کاری کنیم که دشمن به اهداف خود برسد و شاخصه انسان و دولت انقلابی حفظ تمامیت استقلال کشور در تمام زمینه هاست.
تشکری با اشاره به حساسیت در برابر دشمن و نقشه ها آن و عدم تبعیت از آن بیان کرد: این دشمن شناسی دیگر شاخصه انقلابی گری است که عدم تبعیت از دشمن را قرآن جهاد کبیر نام نهاده و رهبر انقلاب نیز در سخنرانی خود در دانشگاه امام حسین(ع) در سال قبل بر آن تاکید فرمودند.
وی افزود: تبعیت از دشمن بسیار خطرناک است چرا که ما می گوییم در برابر دشمن حساس هستیم و نقشه های او را رصد می کنیم اما در رفتار و عمل به گونه ای رفتار می کنیم که تبعیت از دشمن است و بازی کردن در پازل دشمنان است و باید اینجا بسیار مراقب بود.
تشکری با اشاره به سخنان رهبر انقلاب در مراقبت از دشمنان و فتنه های آنان و نهیب به مردم و مسئولین در مراقبت از این فتنه ها گفت: دشمن بسیار تلاش دارد در جامعه التهاب و تشدید و دودستگی ایجاد کند و در شرایط حساس کنونی به اهداف خود برسد و مسئولین باید هوشیار باشند و آب به آسیاب دشمن نریزد چرا که مردم ما با بصیرت و آگاه هستند و مراقب دشمن با قطب نمای ولایت هستند.
وی با اشاره به تقوی دینی و سیاسی گفت: شاخص آخر انقلابی گری دارا بودن تقوی دینی و سیاسی است که انسان بداند کی و چگونه باید سخن بگوید و در مقابل خود با افراد گوناگون چگونه برخورد نماید و باید در این زمینه خود را بسیار آماده کنیم چرا که در تقوی همه ما لنگ می زنیم.
تشکری با اشاره به انتخابات و توصیه های رهبری انقلاب به مردم و مسئولین در بیانات گوناگون اظهار کرد: باید همه مراقب باشیم و هوشیاری خود را حفظ کنیم و بدانیم که دشمنان در تلاش برای ایجاد تنش و تفرقه در جامعه هستند و باید ما مراقبت نماییم.