۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
17:20
کد خبر : 8862766
۱۱:۰۲

۱۳۹۶/۰۳/۰۱

دستگیری سارق پلیس نما در عسلویه

فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه: فردی که در قالب لباس پلیس از مردم اخاذی می‌کرد توسط ماموران انتظامی شهرستان شناسایی و دستگیر شد.
به گزارش خبرگزاری بسیج، فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه سرهنگ "سهام صالحی" عنوان داشت: در پی شکایت احدی از شهروندان مبنی بر اینکه فردی با لباس پلیس و با همراه ذاشتن تجهیزاتی از قبیل:کلت کمری، اسپری، دستبند و احکام ماموریتی به عنوان مسافر از استان فارس سوار خودروی وی شده، و با تهدید و اکراه خودرو را به سرقت برده است مراتب در دستور کار پلیس آگاهی شهرستان قرار گرفت. 

سرهنگ صالحی افزود: پس از دریافت اطلاعات تکمیلی و جمع آوری اظهارات شاکی محل اختفای متهم در شهر عسلویه شناسایی تحت مراقبت قرار گرفت. 

وی با بیان اینکه با انجام اقدامات فنی و پلیسی مشخص شد فرد مورد نظر به همراه پنج نفر دیگر در محل مورد نظر حضور دارند اظهار داشت: با هماهنگی مرجع قضایی و در یک عملیات دقیق متهم به همراه همدستانش دستگیر و همگی جهت انجام تحقیقات تکمیلی و سیر مراحل قانونی به پلیس آگاهی شهرستان منتقل شدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید