یک کارشناس مسائل اقتصادی در گفتگو با «بسیج»:

مدیران انقلابی با هدف مبارزه با فساد مسوولیت بگیرند

علی یونسی گفت: باید مدیران با روحیه های انقلابی با هدف مبارزه با فساد مسوولیت بگیرند. چراکه فساد مالی بر توزیع صحیح درآمدها نقش دارد و موجب کاهش توانایی رواج نابرابری ها و اختلافات شدید طبقاتی می‌شود.
کد خبر: ۸۸۶۳۳۲۱
|
۰۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۷:۱۹

علی یونسی کارشناس مسایل اقتصادی و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، اظهار داشت: یکی از عوامل مهم در پیشبرد اقتصاد در حوزه های مختلف، تعهد و پایبندی افراد به نظام است. اگر افراد انگیزه کافی برای نظام نداشته باشند نمی‌توانند رشد مسوولیت بالاتری را هم قبول کنند و نمی‌توانند رسالت و خط مشی رهبری را به خوبی  بکار گیرند.

وی با بیان اینکه وزرا و وزارتخانه‌ها در گام اول روحیه انقلابی داشته باشند افزود: مسوولان و دولتمردان  به شعار ما می توانیم اعتقاد داشته باشند یا شخصا از روحیه انقلابی برخوردار باشند یا طبق موازین رهبری باشد.مسوولان علاوه بر اینکه می‌توانند به دنبال رفاه مادی بپردازند باید به معنویت و انقلاب هم توجه داشته باشند، افرادی که مسوولیت های مختلف را برای منافع گروهی و حزبی در نظر دارند. از اینرو باید مسوولان توجه داشته باشند که منافع نظام انقلاب  اسلامی در اولویت قرار بگیرد. تا کمتر شاهد تخلفات باشیم.

این کارشناس مسائل اقتصادی خاطر نشان کرد: مدیران و وزیران با روحیه انقلابی، در برابر فساد اقتصادی بیشترین توجه  و مبارزه را انجام دهند و اجازه ندهند که عوامل فساد در جامعه افزایش پیدا کند. مدیران انقلابی به طور جدی به آثار و عواقب فساد توجه دارند. این در حالی است که فساد موجب نابرابری درآمد و فقر است. فساد کارایی اقتصاد را از بین می‌برد.

یونسی در خاتمه افزود: مدیران با روحیه های انقلابی با هدف مبارزه با فساد مسوولیت بگیرند چراکه آثار منفی فساد مالی بر تخصیص صحیح منابع افراد به سمت فعالیت های نادرست می‌روند. آثار منفی فساد مالی بر توزیع صحیح درآمدها نقش دارد و موجب کاهش توانایی می‌گردد. الگوی نادرست درآمدها باعث رواج نابرابری ها و اختلافات شدید طبقاتی می‌شود و در بلندمدت از تحقق کامل عدالت اجتماعی جلوگیری خواهد کرد.

ارسال نظرات
آخرین اخبار